آب و غذا

چطور خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهیم؟

چطور خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهیم؟

بر اساس پژوهشی که به تازگی در دانشگاه هاروارد انجام شده، دانشمندان اعلام کردند که هر وعده غذای روزانه حاوی گوشت قرمز فرآوری شده، ۴۶ درصد و هر وعده غذای روزانه حاوی گوشت قرمز فرآوری نشده، ۲۴ درصد خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد به گفته محققان، جایگزینی یک وعده آجیل و حبوبات با ۳۰ درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و جایگزینی یک وعده لبنیات به جای گوشت قرمز با ۲۲ درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت همراه است. ادامه مطلب ...

رژیم غذایی گیاهی می تواند موجب افزایش طول عمر شود

رژیم غذایی گیاهی می تواند موجب افزایش طول عمر شود

یک مطالعه بزرگ تأیید می کند که یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاهخواری که برای نجات کره زمین طراحی شده است، عمر مردم را نیز افزایش می دهد به گزارش   به نقل از آگروفود ، به گفته مدیسن نت، دکتر «والتر ویلت»، استاد اپیدمیولوژی و تغذیه در دانشگاه هاروارد و محقق ارشد، می‌گوید: تغییر نحوه غذا خوردن می‌تواند به کُند کردن روند تغییرات آب و هوایی کمک کند. ادامه مطلب ...

ما انسان‌ها انگشتان خود را مدیون ژنی هستیم که ابتدا در ماهی‌ها ظاهر شد

ما انسان‌ها انگشتان خود را مدیون ژنی هستیم که ابتدا در ماهی‌ها ظاهر شد

پژوهش تازه‌ای نشان می‌دهد انگشت‌های ما در اصل حاصل ژن‌هایی هستند که ابتدا برای شکل‌گیری دم و سیستم دفع ماهی‌ها به کار می‌رفتند وبگاه  به نقل از زومیت ، حدود ۳۶۰ میلیون سال پیش، اجداد ماهی ما از آب به خشکی آمدند و در طول این مسیر، باله‌هایشان به پا و انگشتان تبدیل شد. ادامه مطلب ...

توصیه‌های دانشگاه هاروارد برای کسانی که در مرز دیابت هستند

توصیه‌های دانشگاه هاروارد برای کسانی که در مرز دیابت هستند

اگر قند خونتان کمی بالاتر از حد نرمال است و پزشک گفته «در مرز دیابت» هستید، خبر خوب این است که هنوز می‌شود همه‌چیز را برگرداند! وبگاه  به نقل از خبرآنلاین ، پژوهش تازه‌ای از دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد تنها با ۱۵۰ دقیقه ورزش در هفته، یعنی حدود ۲۲ دقیقه در روز، می‌توان خطر تبدیل پیش‌دیابت به دیابت را تا حد زیادی کاهش داد در این مطالعه، ۱۳۰ فرد مبتلا به پیش‌دیابت تحت یک برنامه سلامت قرار گرفتند که شامل مشاوره تغذیه، روان‌شناسی و فعالیت بدنی بود. ادامه مطلب ...