آب و غذا

بارهنگ چیست و چه خواصی دارد؟

بارهنگ چیست و چه خواصی دارد؟

بارهنگ گیاهی است که از برگ و دانه‌های آن برای داروسازی استفاده می‌کنند به گزارش   به نقل از عصرایران ، گیاه بارهنگ یک گیاه علفی چندساله است که می‌توان از برگ و دانه آن عصاره‌ای استخراج کرد که خواص درمانی فراوانی دارد. ادامه مطلب ...

نسخه فوری طب سنتی برای درمان سرفه

نسخه فوری طب سنتی برای درمان سرفه

سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال، توصیه‌ هایی در پیشگیری و درمان این بیماری‌ ها، مطرح کرد به گزارش   به نقل از مهر ، مهشید چایچی، با اشاره به افزایش ابتلاء به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال و با بیان اینکه شرط پیشگیری و درمان، اصلاح سبک زندگی متناسب با مزاج فرد و تقویت سیستم دفاعی بدن است، تاکید کرد: اگر فردی دچار کم خونی و ضعف بدنی است، حتماً باید از غذاهای مقوی مولد خون مانند آبگوشت، تخم مرغ عسلی، کباب چنجه، شیره انگور، آب سیب، آب هویج، حریره بادام و شیربادام، رب سیب و به، نخوداب، آب عسل با آبلیمو و یا مغزیجات استفاده کند تا طبیعت و قوای عمومی بدن تقویت شود و همچنین از مصرف غذاهای دیرهضم، شور، تند، پرادویه و فست فودها خودداری کند. ادامه مطلب ...

مهم ترین خواص فندق از نظر طب سنتی و مدرن چیست؟

مهم ترین خواص فندق از نظر طب سنتی و مدرن چیست؟

فندق، گنجینه‌ای از طعم و خواص در دل طبیعت، از دیرباز جایگاه ویژه‌ای در سبد غذایی انسان داشته است به گزارش   به نقل از درمانکده ، اگرچه کشت این مغز ارزشمند در نقاط مختلفی از جهان از جمله یونان، ایتالیا، بریتانیا و نیمی از ایالات متحده آمریکا رواج دارد، اما ترکیه با تولید بیش از سه‌چهارم فندق جهان، بی‌شک قطب جهانی این محصول محسوب می‌شود. ادامه مطلب ...

راهکار طب ایرانی برای مبتلا نشدن به بیماری‌های تنفسی

راهکار طب ایرانی برای مبتلا نشدن به بیماری‌های تنفسی

کارشناس طب ایرانی توصیه‌های تغذیه‌ای برای مبتلا نشدن به بیماری‌های تنفسی ارائه داد به گزارش   به نقل از مهر ، مریم مقیمی کارشناس طب ایرانی راجع به پیشگیری، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا در طب ایرانی گفت: در طب ایرانی ابتدا به پیشگیری توجه شده و بعد درمان آغاز می‌شود. ادامه مطلب ...

تره تیزک؛ شاه سبزی‌های بهار که کسی از بدی‌هایش به شما چیزی نمی‌گوید | به این دلایل شاهی مصرف نکنید!

تره تیزک؛ شاه سبزی‌های بهار که کسی از بدی‌هایش به شما چیزی نمی‌گوید | به این دلایل شاهی مصرف نکنید!

تره تیزک یا شاهی گیاهی یک ساله به ارتفاع ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر است که در نواحی مختلف ایران پرورش می‌یابد این گیاه که دارای نشاسته و روغن است با فرا رسیدن بهار در دسترس ما قرار می‌گیرد و به عنوان غذا و دارو مصرف می‌شود. ادامه مطلب ...

عناب؛ محافظ طبیعی کبد در برابر چربی و التهاب

عناب؛ محافظ طبیعی کبد در برابر چربی و التهاب

عناب، میوه‌ای با خواص دارویی فراوان، در درمان دیابت، تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد کبد نقش مؤثری ایفا می‌کند و بار دیگر مورد توجه طب سنتی و علمی قرار گرفته است به گزارش  به نقل از مهر ، عناب سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید است و مصرف منظم آن می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود خواب شبانه، کاهش استرس و بهبود عملکرد گوارش کمک کند. ادامه مطلب ...