آب و غذا

پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در دزفول آغاز شد

پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در دزفول آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول پخت نان با آرد کامل را راهکار ارتقای کیفیت نان دانست و گفت: پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در نانوایی‌های شهرستان دزفول آغاز شد به گزارش   به نقل از ایرنا ، بهروز قمرزادهافزود: آرد کامل محصول آسیاب کردن کامل گندم است و همه اجزای گندم از جمله مغز، جوانه رویان و سبوس را در بر می‌گیرد، که به دلیل برخورداری این نوع آرد از فیبر بالا، پروتئین‌، مواد معدنی و ویتامین‌ها دارای ارزش‌های غذایی بالایی است. ادامه مطلب ...

بهترین روش پخت برنج کته و آبکش کدام است ؟

بهترین روش پخت برنج کته و آبکش کدام است ؟

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به یک باور غلط درباره تفاوت برنج کته و آبکش، گفت: از نظر میزان انرژی و چاق‌کنندگی تفاوتی بین برنج کته و برنج آبکش وجود ندارد به گزارش   به نقل از مهر ، سمیرا ربیعی گفت: در روش پخت برنج به صورت کته، آب در برنج باقی مانده و آرسنیک آن خارج نمی‌شود. ادامه مطلب ...

طرز تهیه خورش بامیه با سبزی؛ خوشمزه‌ترین ورژن خورش بامیه

طرز تهیه خورش بامیه با سبزی؛ خوشمزه‌ترین ورژن خورش بامیه

خورش بامیه با سبزی نوعی روش پخت ترکیبی خورش سبزی با بامیه است که عطر و طعم بی‌نظیری دارد به گزارش  به نقل از فرارو ، خورش‌ها از غذاهای اصیل و پایه ثابت سفره‌های‌ غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار بالایی دارند. ادامه مطلب ...

بهترین روش گرفتن تلخی بادمجان: تکنیک‌هایی که رنگ و طعم بادمجون رو عالی می‌کنه

بهترین روش گرفتن تلخی بادمجان: تکنیک‌هایی که رنگ و طعم بادمجون رو عالی می‌کنه

تلخی بادمجان از آن طعم‌های سمج است که اگر به‌موقع مهار نشود، عطر و زحمت غذای شما را هدر می‌دهد شدت تلخی به رقم بادمجان، میزان بلوغ و مقدار ترکیبات فنولی و آلکالوئیدی آن مرتبط است. ادامه مطلب ...