مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول پخت نان با آرد کامل را راهکار ارتقای کیفیت نان دانست و گفت: پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در نانواییهای شهرستان دزفول آغاز شد به گزارش به نقل از ایرنا ، بهروز قمرزادهافزود: آرد کامل محصول آسیاب کردن کامل گندم است و همه اجزای گندم از جمله مغز، جوانه رویان و سبوس را در بر میگیرد، که به دلیل برخورداری این نوع آرد از فیبر بالا، پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها دارای ارزشهای غذایی بالایی است. ادامه مطلب ...
روش پخت
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به یک باور غلط درباره تفاوت برنج کته و آبکش، گفت: از نظر میزان انرژی و چاقکنندگی تفاوتی بین برنج کته و برنج آبکش وجود ندارد به گزارش به نقل از مهر ، سمیرا ربیعی گفت: در روش پخت برنج به صورت کته، آب در برنج باقی مانده و آرسنیک آن خارج نمیشود. ادامه مطلب ...
بافت سفت، طعم آجیلی و دانههای بلند و سیاه باعث میشود برنج وحشی از همتایان سفید و قهوهای خود متمایز شود مدتهاست که آشپزها از این ماده بهعنوان چاشنی برای پخت گوشت و انواع سوپ استفاده میکنند. ادامه مطلب ...
فریکه نوعی غلات کامل است که منبع عالی پروتئین، فیبر و منگنز محسوب میشود و در آشپزی استفادههای بسیاری دارد در این مقاله درباره اینکه فریکه چیست، ارزش غذایی، فواید و نحوه پخت آن صحبت میکنیم. ادامه مطلب ...