آب و غذا

موفقیت پژوهشگران ایرانی در نجات زراعت دیم از خشکسالی

موفقیت پژوهشگران ایرانی در نجات زراعت دیم از خشکسالی

موفقیت پژوهشگران مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور در ایجاد تنوع ژنتیکی برای مقابله با تغییرات اقلیمی با معرفی ۱۳۲ رقم از انواع محصولات زراعی را می‌توان یکی از جلوه‌های تکیه بر توان داخلی در عرصه امنیت غذایی دانست؛ دستاوردی که زراعت را از خشکسالی نجات می‌دهد وبگاه  به نقل از ایرنا ، درحالی‌که برخی‌ها تصور می‌کنند که زراعت دیم در شرایط خشکسالی نمی‌تواند پایدار باشد، پژوهشگران معتقدند که زراعت دیم اصول و جزئیات خودش را دارد و از طریق استفاده از ارقام اصلاح شده و رعایت نکات به زراعی می‌توان مزرعه را مدیریت کرد. ادامه مطلب ...