رخی کارشناسان عقیده دارند که نباید خرما و توت را به همراه چای مصرف نمایند زیرا قند این مواد هنگام تماس با آب جوش و یا چای داغ جذب بدن می شود و اما انرژی آنها جذب بدن نمی شود و مزایای آنها از بین می رود. ادامه مطلب ...

رخی کارشناسان عقیده دارند که نباید خرما و توت را به همراه چای مصرف نمایند زیرا قند این مواد هنگام تماس با آب جوش و یا چای داغ جذب بدن می شود و اما انرژی آنها جذب بدن نمی شود و مزایای آنها از بین می رود. ادامه مطلب ...
طرز تهیه قیساوا با زردآلو یکی از همان رسپیهایی است که آن را در دفترچه آشپزی یادداشت خواهید کرد تا هیچگاه فراموشتان نشود غذایی لذیذ و سنتی از دیار آذری زبانها که با چاشنی عشق آن را تهیه میکنند به گزارش به نقل از سبک زندگی ، قیساوای زردآلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه استان های آذربایجان می باشد که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیساوای زردآلو در ادامه با ما همراه باشید. ادامه مطلب ...
شیره انگور به دلیل غنای فراوان از عناصر مغذی، تأثیرات شگفتانگیزی بر روی اعصاب دارد این محصول طبیعی که از دیرباز توسط اطبای سنتی توصیه میشده، بهویژه برای آرامش اعصاب و کاهش استرس و تنش مؤثر است. ادامه مطلب ...
سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال، توصیه هایی در پیشگیری و درمان این بیماری ها، مطرح کرد به گزارش به نقل از مهر ، مهشید چایچی، با اشاره به افزایش ابتلاء به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال و با بیان اینکه شرط پیشگیری و درمان، اصلاح سبک زندگی متناسب با مزاج فرد و تقویت سیستم دفاعی بدن است، تاکید کرد: اگر فردی دچار کم خونی و ضعف بدنی است، حتماً باید از غذاهای مقوی مولد خون مانند آبگوشت، تخم مرغ عسلی، کباب چنجه، شیره انگور، آب سیب، آب هویج، حریره بادام و شیربادام، رب سیب و به، نخوداب، آب عسل با آبلیمو و یا مغزیجات استفاده کند تا طبیعت و قوای عمومی بدن تقویت شود و همچنین از مصرف غذاهای دیرهضم، شور، تند، پرادویه و فست فودها خودداری کند. ادامه مطلب ...
کمبودهای تغذیهای در سالمندان میتواند خطرات بسیاری مانند سوء تغذیه، اختلالات بیمارستانی و مرگ و میر را به دنبال داشته باشد به گزارش به نقل از ایسنا ، کمبودهای تغذیهای در سالمندان، خطر عفونتهای ریوی، مشکلات قلبی، لخته شدن خون در سیاهرگهای عمقی پا، زخم بستر و اختلالات چنداندامی را بالا میبرد. ادامه مطلب ...
متخصص طب ایرانی گفت: کسانی که احساس سرماخوردگی دارند در روز شش تا هفت لیوان دمنوش بابونه با عسل، شیره انگور یا نبات میل کنند سرماخوردگی کامل برطرف میشود به گزارش به نقل از مهر ، غلامرضا کرد افشاری متخصص طب ایرانی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیرامون موضوع رابطه بیماریها با سیستم ایمنی، تغذیه و آلودگی هوا گفت: خیلیها میگویند ما در طول سال یک بار هم دچار سرماخوردگی نمیشویم و عدهای میگویند همه ویروسها ما را درگیر میکنند. ادامه مطلب ...
کارشناس طب ایرانی توصیههای تغذیهای برای مبتلا نشدن به بیماریهای تنفسی ارائه داد به گزارش به نقل از مهر ، مریم مقیمی کارشناس طب ایرانی راجع به پیشگیری، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا در طب ایرانی گفت: در طب ایرانی ابتدا به پیشگیری توجه شده و بعد درمان آغاز میشود. ادامه مطلب ...
عرق یونجه سرشار از آهن و انواع ویتامین است و مصرف آن میتواند به تقویت اعصاب کمک کند با این حال، نظریات طب سنتی توصیه میکنند بهجای مصرف عرق یونجه برای تقویت اعصاب از سایر عرقهای گیاهی مانند عرق بادرنجبویه، عرق بهارنارنج، عرق اسطوخودوس و عرق سنبلالطیب استفاده کنید. ادامه مطلب ...
اصولاً پنیر غذایی خوبی برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد وتر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل میشود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر میکند به گزارش به نقل از آفتاب نیوز ، محمد عسکرفراشاه درباره وعده غذایی صبحانه گفت: یکی از مشکلات تغذیه امروز ما ایرانیها اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه است به طوریکه خیلی از افراد این وعده مهم غذایی را نادیده میگیرند و در میان سایر افرادی که صبحانه میخورند، رایجترین ماده مصرفی آنها نان و پنیر است! این در حالی است که اصولاً پنیر غذایی خوبی برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد وتر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل میشود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر میکند. ادامه مطلب ...
به گفته یک متخصص فیزیولوژی، شاید یکی از دلایلی که مغز از دیدگاه اطبای سنتی سرد و تر است، این باشد که ظرفیت تحمل و پذیرش اطلاعات زیاد، تجزیه، تحلیل، پاسخدهی و طبقهبندی آنها را داشتهباشد چون اگر مغز مزاج گرمی داشت، نمیتوانست، این حجم بالا از اطلاعات و یافتهها را در یک زمان تاب بیاورد و اصطلاحا زود داغ میکرد! به گزارش به نقل از خبرآنلاین ، در گذشته مغز را دماغ مینامیدند و منظور از احوالپرسی معروف و قدیمی «دماغت چاق است؟» نیز از همینجا منشأ گرفته و برای خبر گرفتن از اوضاع روحی و روانی مخاطب گفته میشود. ادامه مطلب ...