آب و غذا

اتفاقی که امنیت غذایی را تهدید می‌کند

اتفاقی که امنیت غذایی را تهدید می‌کند

علی‌رغم تأثیرگذاری این پژوهشکده بر فعالیت‌های آبزی‌پروری و نقش مطالعاتی و تحقیقاتی آن در حوزه ذخایر و زیستگاه‌های دریایی، متأسفانه این مرکز علمی و پژوهشی مهم و کاربردی به دستور مراجع قضایی در تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ پلمب شد!  به گزارش  به نقل از اطلاعات آنلاین ، پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، پنج گروه تخصصی بوم‌شناسی، تکثیر و پرورش آبزیان ، بیوتکنولوژی دریایی، ارزیابی ذخایر، بهداشت و بیماری‌های آبزیان دارد بهره‌گیری از توان ۲۲ آزمایشگاه تخصصی ایستگاه تحقیقات شیلاتی و اکولوژی دریای خزر و شناور تحقیقاتی ۱۱۰۰ تنی در سایت فرح‌آباد ساری از جمله ویژگی‌های منحصر به‌فرد این پژوهشکده به شمار می‌رود. ادامه مطلب ...

تولید ژلاتین با کیفیت از ضایعات ماهی خلیج فارس

تولید ژلاتین با کیفیت از ضایعات ماهی خلیج فارس

در سواحل جنوبی ایران، پژوهشی تازه بر روی ضایعات ماهی سنگسر انجام شده که به کشف روشی نوین برای تولید ژلاتین منجر شده است این مطالعه نشان می‌دهد می‌توان از پسماند‌های ماهی فوق، محصولی ارزشمند و کاربردی به دست آورد. ادامه مطلب ...