آب و غذا

جگر مرغ مفید یا مضر؟؟؟

جگر مرغ مفید یا مضر؟؟؟

جگر مرغ اگر ارگانیک تهیه شده باشد خوردن آن برای کاهش استرس و تقویت پوست و مو و درمان برخی بیماری ها بسیار مفید و موثر است به گزارش   به نقل از عصرایران ، جگر مرغ سرشار از آهن است که نقش مهمی در روند خونسازی دارد و بسیاری از بیماریها را درمان می کند. ادامه مطلب ...

جگر مرغ مفید یا مضر؟

جگر مرغ مفید یا مضر؟

جگر مرغ اگر ارگانیک تهیه شده باشد خوردن آن برای کاهش استرس و تقویت پوست و مو و درمان برخی بیماری‌ها بسیار مفید و موثر است به گزارش   به نقل از نمناک ، جگر مرغ سرشار از آهن است که نقش مهمی در روند خونسازی دارد و بسیاری از بیماری‌ها را درمان می‌کند. ادامه مطلب ...

طرز تهیه غذای سنتی پیله دبیج؛ طعمی اصیل از شفت گیلان

طرز تهیه غذای سنتی پیله دبیج؛ طعمی اصیل از شفت گیلان

پیله دبیج نوعی غذای اصیل و بسیار خوشمزه گیلانی است که شباهت زیادی به خورشت لوبیا سبز دارد و از ترکیب لوبیا سبز با سیر و تخم مرغ تهیه می‌شود وبگاه  به نقل از فرتاک نیوز ، قدیم ها پیله دبیج را با دارباقالا درست می کردند. ادامه مطلب ...

۱۴ غذا و خوراک سنتی ایران باستان بازآفرینی شد/ غذاهای فوری‌پز جایگزین فست فودها می‌شوند

۱۴ غذا و خوراک سنتی ایران باستان بازآفرینی شد/ غذاهای فوری‌پز جایگزین فست فودها می‌شوند

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: براساس کاوش‌های باستان شناسی توانستیم چهار غذای سنتی مربوط به ایران باستان را در شهر سوخته استان سیستان و بلوچستان و بیش از ۱۰ خوراک تاریخی را از کتاب «شیخ اطعمه» بازآفرینی کنیم وبگاه  به نقل از ایرنا ، مصطفی فاطمی اظهار داشت: تاکنون در چند نوبت براساس کار تلفیقی بین گردشگری و باستان شناسی و با استفاده از مطالب برخی کتاب های تاریخی چند نمونه از غذاهای باستانی و تاریخی مانند «گندم پلو» که با استفاده از گشنیز و گوشت پخته می‌شد را بازآفرینی کرده ایم. ادامه مطلب ...

نابودی ۳۵ درصد میوه‌ها به دلیل نبود مدیریت صحیح پس از برداشت

نابودی ۳۵ درصد میوه‌ها به دلیل نبود مدیریت صحیح پس از برداشت

استاد علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ضعف مدیریت پس از برداشت، بسته‌بندی و حمل‌ونقل غیر استاندارد، هر سال میلیاردها تومان خسارت، تهدید امنیت غذایی و آسیب زیست‌محیطی ایجاد می‌کند وبگاه  به نقل از ایسنا ، محمد شاهدی‌، صبح امروز چهارشنبه ۹ مهر در آیین افتتاح اولین رویداد ملی مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی ایران که به همت جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان و با همکاری اتاق بازرگانی و دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، با تأکید بر اهمیت بخش «پس از برداشت» در زنجیره غذایی کشور اظهار کرد: در حوزه ضایعات کشاورزی، ما با دو بخش عمده تلفات مواجه هستیم؛ یکی در مرحله تولید و دیگری در مرحله مصرف. ادامه مطلب ...

طرز تهیه آش انار تهرانی مجلسی و خوشمزه: رازهای یک آش سنتی بی‌نظیر

طرز تهیه آش انار تهرانی مجلسی و خوشمزه: رازهای یک آش سنتی بی‌نظیر

آش انار تهرانی یکی از اصیل‌ترین و خوش‌طعم‌ترین آش‌های ایرانی است که با مزه ترش و ملس دلچسب خود، به خصوص در شب‌های سرد سال و دورهمی‌های سنتی مانند شب یلدا، جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های ایرانیان دارد اگر به دنبال دستور پختی کامل و دقیق برای طرز تهیه آش انار تهرانی غلیظ، پرملات و اصیل تهرانی هستید، این راهنمای جامع شامل تمام مواد اولیه، مراحل پخت و نکات طلایی برای شماست. ادامه مطلب ...