آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

پیش‌بینی تولید ۱۸۵ هزار تن قارچ خوراکی در سال جاری

پیش‌بینی تولید ۱۸۵ هزار تن قارچ خوراکی در سال جاری

مدیرکل دفتر امور گلخانه‌ها، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی پیش‌بینی کرد: میزان تولید قارچ خوراکی در سال جاری به ۱۸۵ هزار تن برسد «غلامرضا تقوی» درباره وضعیت تولید محصول قارچ خوراکی در کشور پیش‌بینی کرد: در سال ۱۴۰۱ تولید این محصول به ۱۸۵ هزار تن افزایش یابد. ادامه مطلب ...

عرضه قارچ، بالاتر از ۶۰ هزار تومان گرانفروشی است

عرضه قارچ، بالاتر از ۶۰ هزار تومان گرانفروشی است

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی قیمت هرکیلو قارچ سرمزرعه را ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: اکنون هر کیلو قارچ با نرخ ۵۵ تا ۶۰ هزار تومان باید به دست مصرف‌کننده برسد و عرضه با قیمت بالاتر گرانفروشی است آقای مهدی رجبی گفت: با توجه به شرایط مساعد بازار، قیمت قارچ کماکان ثابت بوده و تغییری نداشته است. ادامه مطلب ...

ارتقای کمی و کیفی تولید قارچ خوراکی با کاهش آسیب‌های باکتریایی

ارتقای کمی و کیفی تولید قارچ خوراکی با کاهش آسیب‌های باکتریایی

پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به شناسایی باکتری‌های مضر برای قارچ خوراکی شدند که کنترل آن موجب ارتقای کمی و کیفی صنعت تولید قارچ خوراکی خواهد شد به نقل از دانشگاه تهران، پژوهش‌های تازه محققان دانشگاه تهران در آزمایشگاه باکتری‌شناسی گروه گیاه‌پزشکی دانشکده کشاورزی این دانشگاه، بر شناخت و بررسی باکتری‌های مضر برای قارچ خوراکی متمرکز شده است. ادامه مطلب ...

ماهانه هزار تن قارچ خوراکی صادر می شود

ماهانه هزار تن قارچ خوراکی صادر می شود

رییس انجمن پروردش دهنگان قارچ خوراکی گفت:حدودا هر ماهه ۱۰۰۰ تن قارچ به ارزش ۱۲ میلیون دلار به سایر کشورها صادر می شود مهدی رجبی در نشستی خبری با بیان اینکه تمرکز امسال بر تولید و مهار تورم است، عنوان کرد: در گذشته زمانی که از زمان استفاده محصولی می‌گذشت دلالان محصول را با قیمت کم خریداری می‌کردند. ادامه مطلب ...

مهارت آموزی تولید قارچ تضمین اشتغال زایی در کشور است

مهارت آموزی تولید قارچ تضمین اشتغال زایی در کشور است

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی با بیان اینکه نیاز است به حوزه اشتغالزایی در قارچ توجه ویژه شود، گفت: اشتغال جوانان یکی از موضوعات مهم کشور است که اگر آنها مهارت لازم را در حوزه پرورش قارچ خوراکی ببینند اشتغال آنها تضمین می شود مهدی رجبی با اشاره به تربیت نیروی ماهر پرورش قارچ در کشورعنوان کرد: 30 درصد اشتغال در تولید قارچ مربوط به اتباع خارجی است در حالی که این حوزه ظرفیت بسیار زیادی برای اشتغال جوانان دارد. ادامه مطلب ...

توسعه همکاری‌های تحقیقاتی بخش کشاورزی ایران و چین

توسعه همکاری‌های تحقیقاتی بخش کشاورزی ایران و چین

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر توسعه همکاری‌های تحقیقاتی بخش کشاورزی ایران و چین تاکید کرد و گفت: برگزاری سمپوزیوم مشترک بین دو کشور، فرصت مناسبی برای توسعه همکاری‌های بخش کشاورزی برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار است در دومین سمپوزیوم مشترک کشورهای ایران و چین که امروز به میزبانی سازمان تات با حضور هیات عالی‌رتبه شش نفره آکادمی علوم کشاورزی یانان چین به سرپرستی جی هو وانگ برگزار شد، سیدمجتبی خیام‌نکویی معاون وزیر جهاد کشاورزی این دو کشور را شرکای راهبردی دانست و بر همکاری مشترک برای توسعه منطقه‌ای و جهانی به خصوص در بخش کشاورزی و دستیابی به امنیت غذایی پایدار تاکید کرد. ادامه مطلب ...

۲۶ هزار تن سبزی و صیفی گلخانه‌های استان تهران به روسیه صادر شد

۲۶ هزار تن سبزی و صیفی گلخانه‌های استان تهران به روسیه صادر شد

  رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از صادرات افزون بر ۲۶ هزار تن محصولات سبزی و صیفی گلخانه‌های استان به روسیه در یک‌ سال و نیم اخیر خبر داد «جبرئیل برادری» در سفر به روسیه و حضور در نمایشگاه Made in Russia مسکو با اشاره به توانمندی های صادراتی بخش کشاورزی استان گفت: ۲۶ هزار تن انواع فلفل، بادمجان، کاهو، کلم، کرفس و گوجه فرنگی تولیدی استان تهران از فروردین ماه سال گذشته تاکنون به کشور روسیه صادر شده است. ادامه مطلب ...

ایران رتبه هفتم تولید قارچ در جهان را دارد

ایران رتبه هفتم تولید قارچ در جهان را دارد

سرپرست دفتر امور گلخانه، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی از صادرات یک هزار و ۷۰۳ تن قارچ خوراکی به ارزش ۲۱ میلیون دلار در نیمه نخست سال جاری بر اساس آمار گمرک خبر داد و گفت: ایران رتبه هفتم تولید قارچ خوراکی جهان را داراست. ادامه مطلب ...

تولید قارچ به ۲۱۰ هزار تن می‌رسد

تولید قارچ به ۲۱۰ هزار تن می‌رسد

دبیر انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزار تن برسد نیما باغبانی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزارتن برسد. ادامه مطلب ...

بیش از ۹۲ هزار کارگاه کشاورزی در کشور وجود دارد

بیش از ۹۲ هزار کارگاه کشاورزی در کشور وجود دارد

  مرکز آمار ایران ضمن اعلام آغاز طرح «بهنگام‌سازی چارچوب کارگاه‌های کشاورزی کشور»، اعلام کرد: در زمستان ۱۴۰۱، تعداد ۹۲ هزار و ۶۳۰ واحد کارگاهی کشاورزی در کشور وجود دارد مرکز آمار  با انتشار گزارشی، از اجرای طرح «بهنگام‌سازی چارچوب کارگاه‌های کشاورزی کشور» در زمستان ۱۴۰۱ خبر داد. ادامه مطلب ...

صادرات ‌کیوی به‌ هند بررسی شد

صادرات ‌کیوی به‌ هند بررسی شد

صادرات ‌کیوی به‌ هند و واردات آفت‌کش‌های آماده ‌مصرف‌ و ‌تکنیکال به کشور در نخستین نشست همکاری‌های کشاورزی ایران و هند مورد بررسی قرار گرفت به گزارش   به نقل از مهر ، مریم جلیلی‌مقدم، سرپرست سازمان حفظ نباتات ایران که برای دیدار و گفتگو با همتایان هندی خود در دهلی‌نو به سر می‌برد، در حاشیه نخستین نشست همکاری‌های کشاورزی ایران و هند در خصوص مهمترین محورهای مذاکرات با مسؤولان بخش‌های مختلف وزارت کشاورزی هند اظهار کرد: در زمینه حفظ نباتات مذاکرات مفصلی برای رفع مشکلات فی‌مابین در خصوص صادرات کیوی به هند صورت گرفت و مقرر شد با توجه معرفی فهرست جدیدتری از باغات، سردخانه‌ها و سورتینگ‌های مورد تأیید وزارت جهاد کشاورزی ایران، طرف هندی این فهرست جدید را در اسرع وقت بررسی و تأیید کند تا روند صادرات محصول کیوی علاوه بر باغات و شرکت‌های رجیستر شده قبلی، با تعداد بیشتری از باغات و شرکت‌های صادر کننده افزایش یابد. ادامه مطلب ...

قم پس از انقلاب به قطب دامداری تبدیل شد

قم پس از انقلاب به قطب دامداری تبدیل شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ظرفیت‌های این استان در حوزه دامداری پس از پیروزی انقلاب اسلامی آنچنان رشد کرد که اکنون به عنوان یکی از قطب‌های دامداری کشور مطرح است به گزارش   به نقل از ایرنا ، محمد رضا حاجی رضا در آیین افتتاح طرح‌های کشاورزی قم و سی‌وهفتمین دوره انتخاب و معرفی نمونه‌های بخش کشاورزی استان، بیان داشت: امروز کشاورزی قم علاوه بر ظرفیت‌های خوبی که در بخش زراعت و باغبانی دارد،‌ در حوزه دامداری به یک قطب تبدیل شده‌است، ظرفیت تولید سالانه تخم‌مرغ در قم از ۲ هزار و ۷۰۰ تُن به ۱۲۰ هزار تُن رسیده‌است، توان تولید سالانه گوشت قرمز استان از هفت هزار تُن به بیش‌از ۲۹ هزار تُن افزایش یافته‌ به همین ترتیب ظرفیت تولید سالانه شیر در این استان از ۳۰ هزار تُن به بیش‌از ۱۴۰ هزار تُن رسیده‌است. ادامه مطلب ...