رییس موسسه تحقیقات گیاهپزشکی گفت: روش تولید برنج سالم ایرانی بدون استفاده از آفتکشهای شیمیایی در استانهای شمالی کشور توسعه مییابد و برای تولید مرکبات و خرما نیز اجرا می شود
به گزارش به نقل از مهر ، شهرام نعیمی، رئیس مؤسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور در برنامه تلویزیونی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی به عنوان اولویت درجه یک هر جامعه، عوامل خسارتزای زنده را یکی از بزرگترین تهدیدات امنیت غذایی عنوان کرد و گفت: عواملی مانند آفات، بیماریها و علفهای هرز که در مواردی میتوانند کل محصول یک کشور را نابود کنند، طبق آمار سازمان خواربار و کشاورزی ملل، اکنون حدود ۴۰ درصد، یعنی نزدیک به نیمی از محصولات کشاورزی را از بین میبرند و ضروری است که برای کمک به تأمین امنیت غذایی، این عوامل مهار شوند.
ادامه مطلب ...