آب و غذا

هیچ ماده نگهدارنده‌ای در کنسرو ماهی نیست

هیچ ماده نگهدارنده‌ای در کنسرو ماهی نیست

مسعود بختیاری گفت: صنعت کنسرو سازی بر مبنای فرآیند حرارت‌دهی خاص و استفاده از ظروف غیر قابل نفوذ مدت ماندگاری محصولات کنسروی را بدون استفاده از ماده نگهدارنده افزایش می‌دهد به گزارش   به نقل از اگروفود ، مسعود بختیاری در نشست خبری همایش “ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان” با بیان اینکه صنعت کنسرو ماهی مانند صنایع دیگر با چالش‌های فراوانی مواجه است، گفت: امیدواریم در این همایش بتوانیم مسائل و مشکلات صنعت را با مسئولان ذیربط در میان بگذاریم. ادامه مطلب ...

واردات تون ماهی قیمت کنسرو ماهی را تثبیت کرد

واردات تون ماهی قیمت کنسرو ماهی را تثبیت کرد

رئیس سندیکا کنسرو ایران با اشاره به تثبیت قیمت کنسرو ماهی، گفت: دلیل عدم افزایش قیمت این محصول، واردات تون ماهیان و تنظیم بازار این کالای اساسی بوده است به گزارش   به نقل از مهر ، امروز سه‌شنبه ۱۷ مهر ماه ۱۴۰۳ نشست خبری سندیکا کنسرو برگزار شد. ادامه مطلب ...