آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

۳۰ درصد گوشت مرغ در پاک‌سازی خانگی به زباله تبدیل می‌شود

۳۰ درصد گوشت مرغ در پاک‌سازی خانگی به زباله تبدیل می‌شود

متخصصان حوزه دامپزشکی و دست‌اندرکاران صنایع غذایی، عرضه گوشت مرغ قطعه‌بندی و بسته‌بندی شده در شرایط مجاز و استاندارد را سالم، بهداشتی، باکیفیت و سازگار با محیط زیست می‌دانند و حتی به‌رغم تصور اغلب مصرف‌کنندگان، خرید این محصولات را برای خانوارها به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه ارزیابی می‌کنند  امروزه گوشت مرغ قطعه‌بندی و بسته‌بندی شده مجاز و استاندارد در فروشگاه‌های کشور دیگر محصول لوکس محسوب نمی‌شود و ایمنی غذا و سلامت محصول در این شیوه تولید و عرضه مورد توجه و تاکید است. ادامه مطلب ...

مبارزه با علف‌های هرز در سطح بیش از ۴۲۸ هزار هکتار کشتزارهای خوزستان

مبارزه با علف‌های هرز در سطح بیش از ۴۲۸ هزار هکتار کشتزارهای خوزستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از انجام عملیات مبارزه با علف‌های هرز در سطح ۴۲۸ هزار و ۱۷۶ هکتار از کشتزارهای این استان خبر داد ناجی شهیب‌زاده افزود: تاکنون ۴۲۸ هزار و ۱۷۶ هکتار مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز در مزارع گندم استان صورت گرفته که از این میزان ۱۱۸ هزار هکتار مربوط به علف‌های هرز پهن برگ و ۸۲ هزار هکتار مربوط به علف‌های هرز باریک برگ و ۲۲۷ هزار هکتار مربوط به مبارزه توام بوده است. ادامه مطلب ...

لیست کامل خواص برگ بو، این برگ های پرفایده

لیست کامل خواص برگ بو، این برگ های پرفایده

گیاه برگ بو، از گیاهان پر خاصیت می باشد که حتی روغن این گیاه نیز در دسترس می باشد و با استفاده از آن می توانید از فواید سلامتی و درمانی برگ بو بهرمند شوید به گزارش   به نقل از عصرایران ، از برگ های لاورل یا برگ بو اغلب در آشپزخانه ها به عنوان یک ادویه و گیاه کاربردی استفاده می شود و برای سلامتی بسیار مناسب هستند. ادامه مطلب ...

طرز تهیه شربت آبغوره

طرز تهیه شربت آبغوره

شربت آبغوره مثل شربت آبلیمو، جزو شربت‌های خانگی و نوشیدنی‌های تابستانی برای رفع عطش است که می‌توانید به راحتی آن را به روش‌های مختلف در خانه و با مواد ساده‌ای درست کنید به گزارش   به نقل از ایلنا ، آیا تا به‌ حال طعم شربت آبغوره را به عنوان یک نوشیدنی تابستانی چشیده‌اید؟ غوره جزو میوه‌های تابستانی است که خوشه‌های رسیده و ترش آن، اوایل تابستان آماده برداشت شده و معمولا آب آن به صورت چاشنی در طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی استفاده می‌شود. ادامه مطلب ...

تقلب در آب معدنی‌ها و تهدیدی که حل نشده است

تقلب در آب معدنی‌ها و تهدیدی که حل نشده است

حدود سه چهارم مساحت ایران، درگیر خشکسالی بوده و نیاز مبرم بخش‌های مختلف شهری، کشاورزی و صنایع در ایام گرم سال اوج می‌گیرد در بحث استفاده شهری، آب شرب چه در قالب مصارف خانگی و چه به عنوان بطری‌های آب معدنی رشد یافته می‌توان گفت اقتصاد تولیدات در این حوزه، پررونق‌تر می‌شود. ادامه مطلب ...

مسمومیت ۹۲۵ نفر با شربت نذری

مسمومیت ۹۲۵ نفر با شربت نذری

تعداد نهایی شهروندان گلوگاهی که در روزهای ۲۴ و ۲۵ تیر به دلیل نوشیدن آب یا شربت از چند موکب عزاداری دچار مسمومیت شده بودند بنا به اعلام مدیر شبکه بهداشت و درمان گلوگاه ۹۲۵ نفر است که همگی با دریافت دارو و تزریق سرم ترخیص شدند و موردی از شرایط وخیم حال این شهروندان نیز ثبت نشد به گزارش   به نقل از ایرنا ، ماجرای مسمومیت تعدادی از شهروندان گلوگاهی که طی روزهای اخیر خبرساز شد و مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت، همچنان از سوی مدیران حوزه بهداشت و مسئولان ارشد شهرستان و استان در حال پیگیری است. ادامه مطلب ...

۱۰ ترفند کم کردن نیترات سبزیجات مصرفی روزانه

۱۰ ترفند کم کردن نیترات سبزیجات مصرفی روزانه

استفاده از نیترات در مقدار زیاد برای بدن مضر است و خطر ابتلا به سرطان و مسمومیت را افزایش می‌دهد اما چطوری نیترات سبزیجات مصرفی روزانه را کم کنیم؟ در این مقاله  می‌توانید با ۱۰ ترفند کم کردن نیترات سبزیجات مصرفی روزانه آشنا شوید. ادامه مطلب ...

بارهنگ چیست و چه خواصی دارد؟

بارهنگ چیست و چه خواصی دارد؟

بارهنگ گیاهی است که از برگ و دانه‌های آن برای داروسازی استفاده می‌کنند به گزارش   به نقل از عصرایران ، گیاه بارهنگ یک گیاه علفی چندساله است که می‌توان از برگ و دانه آن عصاره‌ای استخراج کرد که خواص درمانی فراوانی دارد. ادامه مطلب ...

راهکارهای مهم برای نگهداری گوشت در خانه | چطور گوشت فاسد را بشناسیم؟ | اقدامی که ارزش تغذیه‌ای گوشت را کم می‌ کند

راهکارهای مهم برای نگهداری گوشت در خانه | چطور گوشت فاسد را بشناسیم؟ | اقدامی که ارزش تغذیه‌ای گوشت را کم می‌ کند

در ابتدا و پیش از اینکه به بحث خوردن برسیم شما باید در زمان خرید گوشت به بهداشتی بودن آن توجه داشته باشید و از مراکزی خرید کنید که گوشت سالم ارائه می‌دهند، گوشت‌های سالم باید پروانه تولید، تاریخ تولید و انقضا داشته باشند به گزارش   به نقل از همشهری آنلاین ، مصرف گوشت فاسد منجر به کاهش توان سیستم ایمنی بدن در دفاع از میکروب‌ها می‌شود و اگر فساد گوشت زیاد باشد، می‌تواند مسمومیت را نیز در پی داشته باشد. ادامه مطلب ...