آب و غذا

۳۰ درصد گوشت مرغ در پاک‌سازی خانگی به زباله تبدیل می‌شود

۳۰ درصد گوشت مرغ در پاک‌سازی خانگی به زباله تبدیل می‌شود

متخصصان حوزه دامپزشکی و دست‌اندرکاران صنایع غذایی، عرضه گوشت مرغ قطعه‌بندی و بسته‌بندی شده در شرایط مجاز و استاندارد را سالم، بهداشتی، باکیفیت و سازگار با محیط زیست می‌دانند و حتی به‌رغم تصور اغلب مصرف‌کنندگان، خرید این محصولات را برای خانوارها به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه ارزیابی می‌کنند  امروزه گوشت مرغ قطعه‌بندی و بسته‌بندی شده مجاز و استاندارد در فروشگاه‌های کشور دیگر محصول لوکس محسوب نمی‌شود و ایمنی غذا و سلامت محصول در این شیوه تولید و عرضه مورد توجه و تاکید است. ادامه مطلب ...

مسمومیت ۹۲۵ نفر با شربت نذری

مسمومیت ۹۲۵ نفر با شربت نذری

تعداد نهایی شهروندان گلوگاهی که در روزهای ۲۴ و ۲۵ تیر به دلیل نوشیدن آب یا شربت از چند موکب عزاداری دچار مسمومیت شده بودند بنا به اعلام مدیر شبکه بهداشت و درمان گلوگاه ۹۲۵ نفر است که همگی با دریافت دارو و تزریق سرم ترخیص شدند و موردی از شرایط وخیم حال این شهروندان نیز ثبت نشد به گزارش   به نقل از ایرنا ، ماجرای مسمومیت تعدادی از شهروندان گلوگاهی که طی روزهای اخیر خبرساز شد و مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت، همچنان از سوی مدیران حوزه بهداشت و مسئولان ارشد شهرستان و استان در حال پیگیری است. ادامه مطلب ...

خواص شگفت انگیز زغال اخته برای درمان کبد چرب و سنگ کلیه

خواص شگفت انگیز زغال اخته برای درمان کبد چرب و سنگ کلیه

زغال اخته به عنوان یک پاک‌کننده طبیعی و قدرتمند برای کبد و کلیه‌ها شناخته می‌شود و نقش مهمی در سلامت این اندام‌ها ایفا می‌کند از دیرباز در طب سنتی چین، بر خواص ادرارآوری و تصفیه‌کنندگی این میوه تاکید شده است. ادامه مطلب ...

علائم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم

علائم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، درباره مسمومیت بر اثر مصرف برنج پخته شده که بیرون از یخچال نگهداری شده است، توضیحاتی داد به گزارش   به نقل از مهر ، گلبن سهراب، با اشاره به اینکه برنج پخته بیرون یخچال به دلیل رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد، گفت: در صورت نگهداری در دمای بالای ۵ درجه، برنج خیلی زود خراب می‌شود. ادامه مطلب ...

مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی/ این بیماری چه تفاوتی با آنفلوانزای تنفسی دارد؟+ علائم و مراقبت‌ها

مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی/ این بیماری چه تفاوتی با آنفلوانزای تنفسی دارد؟+ علائم و مراقبت‌ها

با شروع فصل بهار، فعالیت‌های فضای باز، حضور افراد در طبیعت و دورهمی‌های خانوادگی افزایش می‌یابد و این مسئله می‌تواند با شیوع آنفلوانزای معده همراه باشد به گزارش   به نقل از خبرآنلاین ،آنفلوانزای معده یا گاستروانتریت ویروسی که یک بیماری گوارشی است، اغلب توسط ویروس‌هایی مانند نوروویروس یا روتاویروس ایجاد می‌شود و در بهار به دلیل تجمعات و گاه بی‌توجهی به بهداشت، شیوع بیشتری پیدا می‌کند. ادامه مطلب ...

یخ زدایی مرغ؛ چرا نباید از آب داغ استفاده کرد؟ + 3 روش اصولی و ایمن

یخ زدایی مرغ؛ چرا نباید از آب داغ استفاده کرد؟ + 3 روش اصولی و ایمن

یخ مرغ را با آب داغ باز نکنید! این کار خطرناک است و باعث رشد باکتری می‌شود در این مقاله، با 3 روش اصولی و تایید شده برای یخ زدایی مرغ منجمد (یخچال، آب سرد و مایکروویو) آشنا شوید تا سلامت خانواده خود را تضمین کرده و طعم غذایتان را بهتر کنید. ادامه مطلب ...

خطرات پنهان «سندروم برنج گرم شده»/ گرم کردن مجدد برنجی که ساعت‌ها بیرون مانده، خطرناک است

خطرات پنهان «سندروم برنج گرم شده»/ گرم کردن مجدد برنجی که ساعت‌ها بیرون مانده، خطرناک است

به گفته یک متخصص رژیم درمانی وقتی برنج پخته شده برای مدت طولانی در دمای اتاق بماند، اسپورهایی فعال‌ شده و می‌توانند سمومی تولید کنند که با گرم‌ کردن مجدد از بین نمی‌روند به همین دلیل، گرم‌ کردن دوباره برنجی که ساعت‌ها در بیرون مانده، ایمن نیست. ادامه مطلب ...