آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

ثبت دانش بومی تولید سه محصول لبنی محلی در فهرست میراث فرهنگی ناملموس

ثبت دانش بومی تولید سه محصول لبنی محلی در فهرست میراث فرهنگی ناملموس

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور اعلام کرد: دانش بومی تولید سه محصول لبنی محلی در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسید به گزارش   به نقل از ایرنا ، امیررضا شویکلو با اشاره به اجرای طرح ثبت ملی محصولات لبنی محلی و دانش بومی تولید آنها در استان‌های مختلف، اظهار داشت: دانش بومی تولید ۳ محصول لبنی محلی از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در فهرست میراث فرهنگی ناملموس ثبت شد. ادامه مطلب ...

این هندوانه کویری است | میوه مناسب دیابتی ها

این هندوانه کویری است | میوه مناسب دیابتی ها

در گرم‌ترین روزهای تابستان هندوانه‌های دیم به نام «سُنبک» در آران و بیدگل برداشت می‌شود؛ اتفاقی که شگفتی و تعجب بسیاری را برانگیخته و تصاویری از این برداشت در فضای مجازی دست به دست می‌شود به گزارش   به نقل از همشهری آنلاین ، برداشت هندوانه‌های آبدار و شیرین از دل چاله‌هایی که در کویر ایجاد شده، تعجب‌برانگیز است اما برداشت این نوع هندوانه سال‌هاست از سوی اهالی کاشان در دل کویر انجام می‌شود. ادامه مطلب ...