آب و غذا

دانش تولید میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک در کشور بومی شد

دانش تولید میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک در کشور بومی شد

معاون بخش بیوتکنولوژی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از شناسایی، خالص‌سازی و تکثیر میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک جهت استفاده در تغذیه طیور در این موسسه خبر داد به گزارش   به نقل از ایانا ، نرگس واسجی شناسایی، خالص‌سازی و تکثیر میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک جهت استفاده در تغذیه طیور را یکی از دستاوردهای بخش بیوتکنولوژی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برشمرد و گفت: ارتقاء کیفیت و سلامت محصولات طیور و کاهش هزینه­های تولید با حذف آنتی‌بیوتیک‌ها از مخارج صنعت طیور، از پیامدهای مهم این دستاورد هستند. ادامه مطلب ...

وبگاه آب و غذا را در شبکه های اجتماعی ایرانی دنبال کنید

یا حسین