آب و غذا

کیفیت گندم، آرد و نام کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود

کیفیت گندم، آرد و نام کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود

رییس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: در زنجیره تامین گندم، آرد و نان، علاوه بر تامین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد می‌کند به گزارش   به نقل از ایرنا ، «محمد ایزدی» در همایش ملی «آرد کامل- نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اعلام این که شرکت بازرگانی دولتی ایران در تامین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، افزود: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت‌ در بخش‌های خرید، نگهداری و توریع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری می‌رسد. ادامه مطلب ...

مقایسه نان بربری و سنگک: کدام نان برای رژیم شما مناسب‌تر است و کدام چاق‌کننده‌تر؟

مقایسه نان بربری و سنگک: کدام نان برای رژیم شما مناسب‌تر است و کدام چاق‌کننده‌تر؟

نان سنگک یا نان بربری؟ اگر طرفدار نان‌های سنتی باشید، انتخاب بین نان سنگک و نان بربری واقعاً کار سختی است گاهی اوقات مجبور می‌شویم پای مزایا و معایب را به میان بکشیم تا چالش انتخاب میان این دو نان را کمتر کنیم. ادامه مطلب ...

مجوز تولید آرد کامل صادر شد

مجوز تولید آرد کامل صادر شد

  رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانی‌ها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف می‌کنند، گفت: نان‌های تیره‌تر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالم‌ترند به گزارش   به نقل از تسنیم ، رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو اظهار کرد: ایرانیان به‌طور متوسط سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف می‌کنند که این میزان ۲. ادامه مطلب ...

همایش ملی نان سالم (از مزرعه تا سفره)

همایش ملی نان سالم (از مزرعه تا سفره)

همایش ملی نان سالم (از مزرعه تا سفره) در تاریخ ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ توسط دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان،مرکز پژوهشی فرآورده های طبیعی و زیستی دارویی دانشگاه اصفهان در شهر اصفهان برگزار خواهد شد به گزارش   به نقل از همایش های ایران ، با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید. ادامه مطلب ...

۶ راز صبحگاهی برای بهبود یبوست

۶ راز صبحگاهی برای بهبود یبوست

ایجاد تغییرات ساده در صبحگاهی خود می‌تواند تفاوت بزرگی در سلامت گوارش شما ایجاد کند با رعایت این ۶ عادت صبحگاهی، می‌توانید نه تنها مشکلات گوارشی را کاهش دهید، بلکه روز خود را با احساس سبکی، انرژی و راحتی بیشتر شروع کنید. ادامه مطلب ...

خوردن میوه و سبزیجات در بهتر خوابیدن موثر است

خوردن میوه و سبزیجات در بهتر خوابیدن موثر است

آیا برای داشتن یک خواب خوب شبانه مشکل دارید؟ یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که یک راه حل طبیعی ممکن است درست در یخچال شما یافت شود: میوه‌ها و سبزیجات به گزارش  به نقل از مهر ، محققان دانشگاه شیکاگو و دانشگاه کلمبیا دریافتند که خوردن میوه، سبزیجات و غلات کامل بیشتر در طول روز ممکن است منجر به خواب بهتر در همان شب شود. ادامه مطلب ...

نان می‌تواند یار سلامتی باشد یا زمینه‌ساز بیماری

نان می‌تواند یار سلامتی باشد یا زمینه‌ساز بیماری

یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بر اهمیت شناخت ویژگی‌های نان سالم تأکید کرد و گفت: نان می‌تواند هم‌ یار سلامتی باشد یا زمینه‌ساز بیماری؛ همه چیز به نوع آرد، روش تخمیر و حتی نحوه نگهداری آن بستگی دارد به گزارش   به نقل از ایسنا ، دکتر عادله خدابخشی اظهار کرد: نان جزء اصلی‌ترین مواد غذایی در سفره ایرانی است، اما همه نان‌ها سالم نیستند. ادامه مطلب ...

پویش ملی «تغذیه سالم» با محوریت نان سالم در آذرماه اجرا می‌شود

پویش ملی «تغذیه سالم» با محوریت نان سالم در آذرماه اجرا می‌شود

دفتر بهبود تغذیه جامعه از آغاز پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم در نیمه دوم آذرماه خبر داد و اعلام کرد پرسشنامه ارزیابی دانش و آگاهی مردم در خصوص نان سالم که موضوع اصلی این پویش است به گزارش  به نقل از مهر ، پویش ملی «تغذیه سالم» با محوریت نان سالم در نیمه دوم آذرماه اجرا خواهد شد. ادامه مطلب ...

پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با شعار «نان و سلامت» برگزار می‌شود

پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با شعار «نان و سلامت» برگزار می‌شود

پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با هدف ارتقای دانش و آگاهی مردم درباره انتخاب و مصرف نان سالم، از ۱۵ تا ۳۰ آذر با همکاری گروه‌های بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار می‌شود به گزارش  به نقل از مهر ، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با هدف ارتقای دانش و آگاهی مردم درباره انتخاب و مصرف نان سالم، از ۱۵ تا ۳۰ آذر با همکاری گروه‌های بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مشارکت دستگاه‌های برون‌بخشی برگزار می‌شود. ادامه مطلب ...

فیبر موجود در نان سالم به بهبود گوارش کمک می‌کند

فیبر موجود در نان سالم به بهبود گوارش کمک می‌کند

فیبر موجود در نان کامل به بهبود گوارش، پیشگیری از یبوست و تنظیم قند خون کمک می‌کند و باعث می‌شود اعضای خانواده احساس سیری طولانی‌تر و تمرکز بیشتری در طول روز داشته باشند به گزارش  به نقل از مهر ، سلامت خانواده از انتخاب‌های ساده اما آگاهانه در زندگی روزمره آغاز می‌شود و نان سالم یکی از مهم‌ترین این انتخاب‌هاست. ادامه مطلب ...