آب و غذا

چه غذاهایی باعث تشدید میگرن می شوند؟ | راهکار چیست ؟

چه غذاهایی باعث تشدید میگرن می شوند؟ | راهکار چیست ؟

تحقیقات نشان داده‌اند، بعضی موادغذایی می‌توانند باعث تشدید میگرن و برخی دیگر دردهای میگرنی را کاهش می‌دهند  به گزارش   به نقل از ایسنا ، عوامل مختلفی مانند برخی مواد غذایی، داروها، نوسانات قندخون، تغییر در عادات خواب، عوامل روانی و استرس می‌تواند سردردهای میگرنی را تحریک کند. ادامه مطلب ...

کلید مدیریت بهتر بیماری‌های کلیوی

کلید مدیریت بهتر بیماری‌های کلیوی

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: رژیم غذایی هدفمند، به معنای انتخاب هوشمندانه مواد غذایی، کلید اصلی برای مدیریت بهتر بیماری‌های کلیوی است به گزارش   به نقل از مهر ، احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در خصوص بهترین رژیم غذایی برای بیماری کلیوی، گفت: به گفته انجمن تغذیه آمریکا، رژیم غذایی کلیوی معمولاً برای افرادی که در مراحل پایانی بیماری مزمن کلیه و مرحله نهایی بیماری کلیوی هستند، توصیه می‌شود. ادامه مطلب ...

تنها ۱۴۰ نانوایی در کشور از سبوس کافی برای پخت نان استفاده می‌کنند

تنها ۱۴۰ نانوایی در کشور از سبوس کافی برای پخت نان استفاده می‌کنند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ۲ تا ۸ درصد سبوس گیری از گندم یا غلات کامل در پخت نان مناسب است، گفت: تنها حدود ۱۴۰ نانوایی در کشور از آردهایی استفاده می‌کنند که میزان سبوس گیری کمتری دارند به گزارش   به نقل از ایرنا ، علیرضا رییسی روز چهارشنبه در همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، با بیان اینکه مرگ منتسب به سبوس گیری زیاد جز اولین علت مرگ غذایی ایران است، افزود: سبوس گیری اولین عامل مرگ و میر کشور در حوزه مواد غذایی بوده و کارهایی را در زمینه اصلاح سبوس گیری نان در کشور شروع کردیم. ادامه مطلب ...

کنگره ملی نان کامل و فرآورده‌های غلات در شیراز برگزار می‌شود

کنگره ملی نان کامل و فرآورده‌های غلات در شیراز برگزار می‌شود

مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو معاونت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه نان قوت غالب سفره ایرانیان است، از برگزاری کنگره ملی «نان کامل و فرآورده‌های غلات» طی روزهای ۱۲ و ۱۳ دی‌ماه به میزبانی این دانشگاه خبر داد به گزارش   به نقل از ایسنا ، سیدمحمد مظلومی امروز، ۴ دی‌ماه در نشست خبری «کنگره ملی نان کامل و فرآورده‌های غلات» که در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، با اعلام این خبر بیان کرد: طرح تولید و عرضه نان کامل با همراهی سازمان‌های متولی، اتحادیه صنف نانوایان، اداره غله و خدمات بازرگانی با محوریت استانداری فارس اجرا خواهد شد. ادامه مطلب ...

ترتیب خوردن مواد غذایی به این دلیل اهمیت دارد

ترتیب خوردن مواد غذایی به این دلیل اهمیت دارد

کارشناسان می‌گویند تأمین نیازهای غذایی بدن و پیشگیری از بیماری‌ها نه‌تنها به دریافتی ترکیبی متنوع از مواد مغذی بستگی دارد، بلکه ترتیب مصرف غذاها در هر وعده غذایی هم اهمیت دارد به گزارش  به نقل از همشهری آنلاین ، متخصصان تغذیه و پزشکان سال‌ها است که اهمیت خوردن یک رژیم غذایی متعادل را برای تأمین سوخت مناسب بدن و کاهش خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و چاقی مطرح کرده‌اند. ادامه مطلب ...

فروش نان کنجدی به قیمت ۳ نان ساده!

فروش نان کنجدی به قیمت ۳ نان ساده!

شواهد نشان می دهد که تخلف های جدید در نانوایی ها صورت می گیرد به گزارش  به نقل از سرانه ، آیا آقایان مسوول به فکرشان نمی‌رسد گزینه‌ای تحت عنوان تعداد قرصنان کنجدی در دستگاه هوشمند تعریف کنند؟ و الزام استفاده از دستگاه کارتخوان دوم برای محاسبه حق‌الزحمه کنجدی کردن نان یا ارزش ریالی کنجد و پلاستیک و سبوس و غیره به همه نانوایان ابلاغ و با سامانه پیامکی به عموم مردم اطلاع‌رسانی شود؟ «مفسده نان با طعم کنجد» عنوان یادداشت یک روزنامه است که در آن آمده؛ نان ساده نداریم! هرکس نان کنجدی می‌خواهد بایستد! نان کنجدی در تنور و تعدادی نیز آویزان و دریغ از یک قرص نان ساده! مشتری‌هایی معطل در صف برای نان ساده و دیگرانی که زودتر نان کنجدی خود را می‌گیرند و می‌روند! تولد بی‌عدالتی و فسادی علنی با طعم کنجد آن هم در روز روشن و مسوولانی که گویا روزه دارند! تعطیلی‌های مشکوک و طولانی برخی نانوایان به بهانه نداشتن آرد یارانه‌ای یا مریضی! و بهره‌وری بسیار پایین برخی نانواها تا نکند از اعتراض تعطیلی حساب شده فرار کنند! شلوغی صفوف نان و کمبود شاگرد نانوا به دلیل عدم انطباق دخل و خرج! و بهانه‌های اقتصادی ریز و درشت نانواها. ادامه مطلب ...

نان سر سفره مردم، بسیار گران اما بی‌کیفیت

نان سر سفره مردم، بسیار گران اما بی‌کیفیت

با وجود وعده‌های مکرر درباره ارتقای کیفیت نان، آنچه امروزه به دست مردم می‌رسد، نانی بی‌رمق، سبک و کم‌ارزش است طرح اختلاط گندم‌های مرغوب و نامرغوب پیشرفتی نداشته، نان کامل به حاشیه رانده شده و در نانوایی‌ها نانی پخته می‌شود که نه رنگ دارد، نه طعم، نه خاصیت. ادامه مطلب ...