آب و غذا

هیات مقررات‌زادیی، فرآیند صدور گواهی حلال را بررسی می‌کند

هیات مقررات‌زادیی، فرآیند صدور گواهی حلال را بررسی می‌کند

ابهام واحدهای تولیدکننده محصولات غذایی درباره مرجع رسمی صدور مجوز حلال در نشست کارگروه شورای گفت‌وگو بررسی و مقرر شد هیات مقررات‌زدایی این مسئله را با اولویت بررسی کند صدور گواهی و نشان حلال از سوی دستگاه‌های مختلف به درخواست واحدهای تولیدکننده محصولات غذایی، ابهاماتی را در فرآیند کار ایجاد کرده که مورد اعتراض بخش خصوصی قرار گرفته است. ادامه مطلب ...

عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» مورد تایید نیست

عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» مورد تایید نیست

دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشت سازمان ملی استاندارد اعلام‌کرد: نشان استاندارد و حلال بر روی فراورده عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» جعلی است به گزارش   به نقل از ایرنا ، بر اساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، استاندارد ملی ایران به شماره ۲۳۶۳۳ با عنوان «عصاره مایع زعفران- ویژگی ها و روش‌های آزمون» در سال ۱۴۰۲ تصویب شد و طبق بررسی های انجام شده از سامانه نظارت بر اجرای استاندارد (سینا) تا کنون برای فراورده عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» پروانه کاربرد علامت استاندارد صادر نشده است. ادامه مطلب ...

نشان «حلال» بر محصولات نشانه مطمئنی از استانداردهای بهداشتی و شرعی است

نشان «حلال» بر محصولات نشانه مطمئنی از استانداردهای بهداشتی و شرعی است

نماینده ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور گفت: نشان «حلال» بر محصولات نشانه مطمئنی از استانداردهای بهداشتی و شرعی است به گزارش  به نقل از مهر ، حجت‌الاسلام مهدی رنجبران صبح جمعه در مراسم آغاز طرح نظارتی عید سعید قربان در تهران، بر اهمیت نظارت شرعی و بهداشتی بر ذبح دام تأکید کرد. ادامه مطلب ...