آب و غذا

تولید شیر بدون نیاز به گاو

تولید شیر بدون نیاز به گاو

دانشمندان مخمرها و گیاهان را با ژن گاو مهندسی کردند و موفق به تولید شیری مشابه شیر گاو شدند به گزارش   به نقل از ایسنا ، هدف این رویکرد منحصر به فرد، شبیه‌سازی پروتئین‌های کلیدی شیر مانند کازئین و آب پنیر است که برای تغذیه و طعم ضروری هستند. ادامه مطلب ...

طرز تهیه خوراک قارچ؛ یک غذای خوشمزه و مقوی

طرز تهیه خوراک قارچ؛ یک غذای خوشمزه و مقوی

خوراک قارچ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه، مقوی و سرشار از پروتئین است که می‌توانید آن را به صورت فوری و با روشی آسان در منزل تهیه کنید به گزارش   به نقل از فرارو ، خوراک‌ها غذا‌های متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مثل گوشت، مرغ و سبزیجات و روش‌های طبخ گوناگون تهیه می‌شوند و در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه خود را دارند. ادامه مطلب ...

۹۰ درصد پنیر پیتزای کشور در این استان تولید می‌شود

۹۰ درصد پنیر پیتزای کشور در این استان تولید می‌شود

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۹۰ درصد پنیر پیتزای کشور در خراسان رضوی تولید می‌شود به گزارش   به نقل از ایسنا ، مجید رضایی فریمانی اظهار کرد: خراسان رضوی به‌عنوان قطب صنایع تبدیلی غذایی در کشور مطرح است، به‌طوری‌ که ۹۰ درصد پنیر پیتزای کشور در این استان تولید می‌شود، همچنین در زمینه تولید کمپوت و کنسرو، پیشتاز است، علاوه بر آن خراسان رضوی در تولید رب گوجه‌فرنگی هم به لحاظ کمیت و هم کیفیت حرف برای گفتن دارد، در زمینه تولید خوراک دام و طیور و سردخانه و . ادامه مطلب ...

کاغذ روی پنیرهای ظرفی چه فایده ای دارد؟

کاغذ روی پنیرهای ظرفی چه فایده ای دارد؟

شاید برای شما هم سوال باشید که کاغذ روی پنیرهای ظرفی به چه دردی می‌خورد؟ وبگاه  ب نقل از همشهری آنلاین ، دکتر محمدصادق عرب، متخصص علوم و صنایع غذایی، مدرس دانشگاه و مدیر کنترل کیفیت و تحقیق و توسعه یک کارخانه صنایع غذایی می‌گوید: وجود کاغذهای سفید رنگی که با نام علمی پارچمنت روی برخی از انواع پنیرهای ظرفی استفاده می‌شود صرفا برای پخش و توزیع تدریجی و بهتر نمک افزوده از سطح این کاغذها به داخل بافت پنیر و آبگیری بهتر محصول است و گاهی نیز برای جلوگیری از رشد کپک‌ها، این کاغذها یا روکش‌های مومی پنیرها را به مواد نگهدارنده قارچ‌کش آغشته می‌کنند دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی و مشاور و مدرس در صنعت لبنیات در گفت‌وگو با خبرآنلاین می‌گوید: با توجه به این‌ که همه فرآورده‌های لبنی فسادپذیری بالایی دارند، برای جلوگیری از هجوم میکروارگانیسم‌ها و کاهش بار میکروبی، باید طی فرآیندهای حرارتی، پاستوریزه یا استریلیزه شوند. ادامه مطلب ...