آب و غذا

کاغذ روی پنیرهای ظرفی چه فایده ای دارد؟

کاغذ روی پنیرهای ظرفی چه فایده ای دارد؟

شاید برای شما هم سوال باشید که کاغذ روی پنیرهای ظرفی به چه دردی می‌خورد؟ وبگاه  ب نقل از همشهری آنلاین ، دکتر محمدصادق عرب، متخصص علوم و صنایع غذایی، مدرس دانشگاه و مدیر کنترل کیفیت و تحقیق و توسعه یک کارخانه صنایع غذایی می‌گوید: وجود کاغذهای سفید رنگی که با نام علمی پارچمنت روی برخی از انواع پنیرهای ظرفی استفاده می‌شود صرفا برای پخش و توزیع تدریجی و بهتر نمک افزوده از سطح این کاغذها به داخل بافت پنیر و آبگیری بهتر محصول است و گاهی نیز برای جلوگیری از رشد کپک‌ها، این کاغذها یا روکش‌های مومی پنیرها را به مواد نگهدارنده قارچ‌کش آغشته می‌کنند دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی و مشاور و مدرس در صنعت لبنیات در گفت‌وگو با خبرآنلاین می‌گوید: با توجه به این‌ که همه فرآورده‌های لبنی فسادپذیری بالایی دارند، برای جلوگیری از هجوم میکروارگانیسم‌ها و کاهش بار میکروبی، باید طی فرآیندهای حرارتی، پاستوریزه یا استریلیزه شوند. ادامه مطلب ...