آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

تلاش محققان برای دستیابی به دانش فنی تصفیه آب و تولید سبز محصولات شیمیایی

تلاش محققان برای دستیابی به دانش فنی تصفیه آب و تولید سبز محصولات شیمیایی

محققان کشور با اجرای تحقیقاتی به روشی برای تصفیه آب و تولید سبز محصولات شیمیایی دست یافتند هدیه سادات حسینی از محققان طرح با بیان اینکه این طرح با عنوان «اصلاح پساسنتزی چارچوب‌های فلز-آلی پایدار MIL و UiO و کاربرد فتوکاتالیزی آن‌ها تحت نور مرئی» اجرایی شد، گفت: فرایند فتوکاتالیزی یک فرایند مؤثر و سبز است که طی آن بسیاری از واکنش‌های شیمیایی تحت نور خورشید که یک منبع تجدیدپذیر و پاک است، رخ می‌دهند. ادامه مطلب ...

برخی مواد غذایی دارای کافئین پنهان هستند

برخی مواد غذایی دارای کافئین پنهان هستند

دریافت بیش از حد کافئین باعث بروز آثار ناخوشایند متعددی مانند عصبانیت، آشفتگی، اضطراب، بی‌خوابی، تحریک دستگاه گوارش، اسهال و وابستگی می‌شود با این حال شاید برخی افراد به شکل آگاهانه مصرف مواد غذایی که از وجود کافئین در آن مطلع هستند را برای کاهش عوارض کنار بگذارند؛ اما باز هم برخی مواد غذایی هستند که منابع پنهان کافئین هستند. ادامه مطلب ...