آب و غذا

۵ روش‌ نگهداری غوره برای طولانی مدت بدون کپک زدن

۵ روش‌ نگهداری غوره برای طولانی مدت بدون کپک زدن

به گزارش   به نقل از اُکالا ، غوره، میوه نارس انگور است که طعمی ترش و دلنشین دارد و به عنوان چاشنی در انواع غذاها و سالادها استفاده می‌شود با فرا رسیدن فصل تابستان، غوره تازه به وفور در بازار یافت می‌شود و بسیاری از افراد به دنبال راه‌هایی برای نگهداری و حفظ طراوت آن برای مدت طولانی‌تر هستند. ادامه مطلب ...

یخ زدایی مرغ؛ چرا نباید از آب داغ استفاده کرد؟ + 3 روش اصولی و ایمن

یخ زدایی مرغ؛ چرا نباید از آب داغ استفاده کرد؟ + 3 روش اصولی و ایمن

یخ مرغ را با آب داغ باز نکنید! این کار خطرناک است و باعث رشد باکتری می‌شود در این مقاله، با 3 روش اصولی و تایید شده برای یخ زدایی مرغ منجمد (یخچال، آب سرد و مایکروویو) آشنا شوید تا سلامت خانواده خود را تضمین کرده و طعم غذایتان را بهتر کنید. ادامه مطلب ...

کرم‌های «پلاستیک‌خوار» می‌توانند کیسه پلاستیکی را در ۲۴ ساعت بخورند

کرم‌های «پلاستیک‌خوار» می‌توانند کیسه پلاستیکی را در ۲۴ ساعت بخورند

دانشمندان کشف کرده‌اند که کرم‌های پیله‌ساز می‌توانند پلاستیک پلی‌اتیلن (یکی از رایج‌ترین آلاینده‌ها روی زمین) را هضم کنند به گزارش  به نقل از مهر ، دانشمندان کشف کرده‌اند که کرم‌های مومی پیله‌ساز (Waxworm caterpillars) می‌توانند پلاستیک پلی‌اتیلن، یکی از رایج‌ترین و پایدارترین آلاینده‌های روی زمین را هضم کنند. ادامه مطلب ...

بهترین روش برای نگه‌داری انواع گوشت و مرغ در فریزر

بهترین روش برای نگه‌داری انواع گوشت و مرغ در فریزر

مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی توصیه‌های بسیار مهمی در خصوص نگهداری مواد غذایی به ویژه مواد گوشتی و پروتئینی ارائه کرد وبگاه  به نقل از فارس ، بدن سالم در پناه تغذیه صحیح و استفاده از مواد غذایی عاری از آلودگی‌های مختلف است. ادامه مطلب ...