عضو انجمن ملی پسته ایران از پیش بینی افزایش ۲ برابری تولید پسته ایران در سال جاری خبر داد و گفت: با توجه به این رقم، امکان صادرات پسته به ارزش ۱۵ میلیارد دلار در سال را داریم. ادامه مطلب ...

عضو انجمن ملی پسته ایران از پیش بینی افزایش ۲ برابری تولید پسته ایران در سال جاری خبر داد و گفت: با توجه به این رقم، امکان صادرات پسته به ارزش ۱۵ میلیارد دلار در سال را داریم. ادامه مطلب ...
تغذیه مناسب در فصل تابستان نباید دست کم شمرده شود چرا که در فصل تابستان با افزایش دمای هوا و بالا رفتن دمای داخلی بدن، اشتها نیز کمتر شده و کم اشتهایی ممکن است منجر به کم آبی، خستگی، تحریک و بیقراری شود، بنابراین داشتن تغذیه مناسب در فصل تابستان ضروری بوده و باعث بهبود روحیه میشود به گزارش به نقل از ایرنا ، بدن در تابستان آب زیادی را از طریق تعریق و فعالیت های درونی بدن از دست می دهد و اگر این کمبود آب به موقع جبران نشود، عملکردهای حیاتی بدن با مشکل روبرو می شوند. ادامه مطلب ...
اگه هنوز نمیدونی با آبلیمو شربت آبلیمو چی درست کنی بیا تا من بهت یه نوشیدنی خشومزه و تابستونی یاد بدم به گزارش به نقل از سبک زندگی ، شربت آبلیمو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین شربت ها در فصل تابستان می باشد و برای جلوگیری از گرمازدگی بسیار مناسب می باشد. ادامه مطلب ...
کتیرا، شیره گیاهی پرطرفداری که فواید بسیاری برای مو، پوست و سلامتی دارد، از گیاه کوتاهقد و تیغدار کتیرا استخراج میشود این گیاه بیشتر در مناطق کوهستانی و پرشیب آسیای مرکزی یافت میشود و ایران به عنوان بزرگترین تولیدکننده صمغ کتیرا شناخته میشود. ادامه مطلب ...
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان تأکید کرد: پسته واقعیت غیرقابلانکاری در اقتصاد کشور است و به شکل موردی به آن نگاه کردن، کار پسندیدهای نیست به گزارش به نقل از ایسنا ، سیدمهدی طبیب زاده اظهار کرد: امسال تغییر اقلیم، گرما، سرما و خشکیدگی خوشه و آفتها، قطعی برق و . ادامه مطلب ...
وزیر جهاد کشاورزی گفت: محدودیت منابع آب ما را به سمتی میبرد که برای توسعه تولید محصولات مهمی همچون پسته و اقتصاد کشاورزان، حتما باید به دنبال مصرف بهینه آب برویم به گزارش به نقل از ایرنا ، غلامرضا نوری روز دوشنبه با حضور در غرفه کرمان در هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی - ایران اکسپو ۲۰۲۵ اظهار داشت: کرمان از استانهای تولیدکننده محصولات صادراتمحور به ویژه پسته با سابقه تاریخی محسوب میشود. ادامه مطلب ...
به گفته یک متخصص فیزیولوژی، خوراندن شربت و آب قند به فرد گرمازده مفید نیست و حتی میتواند مضر باشد در گرمازدگی، بدن دچار کمآبی و اختلال در تعادل الکترولیتها میشود و مصرف آب قند میتواند با افزایش قند خون، نیاز بدن به آب را افزایش دهد و علائم گرمازدگی را تشدید کند. ادامه مطلب ...