آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

گیاهان کوهی پای ثابت سفره همدانی‌ها

گیاهان کوهی پای ثابت سفره همدانی‌ها

فصل پخت آش با مواد اولیه و مقوی گیاهان کوهی خوراکی با آمدن بهار در دیار الوند از راه رسیده، معجونی اصیل که با پیشینه فرهنگی و طعم بی‌نظیرش در دیار الوند طرفداران زیادی دارد و پای ثابت سفره همدانی ها شده است به گزارش   به نقل از ایرنا ، دیار الوند با داشتن دامنه های بکر و سرسبز از قدیم الایام قطب رویش انواع و اقسام گیاهان مختلف دارویی،کوهی و خوراکی بوده و همه ساله با فرا رسیدن فصل بهار دامنه های الوند و سایر کوه ها و دشت های استان همدان مملو از رویش گیاهان و سبزیجات زیادی از جمله شنگ، بنفشه، گزنه، بابونه، غازیاغی، گیلاقه، کنگر و کاسنی است. ادامه مطلب ...