آب و غذا

قیمت گوشت قرمز با ایجاد زنجیره تولید ۳۰ درصد کاهش می‌یابد

قیمت گوشت قرمز با ایجاد زنجیره تولید ۳۰ درصد کاهش می‌یابد

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایجاد زنجیره تولید تا مصرف را راهکار تنظیم بازار و کاهش ۳۰ درصدی قیمت گوشت قرمز اعلام کرد.

به گزارش آب و غذا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، جواد آزاد نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون با بیان اینکه طرح خودکفایی گوشت از سوی دولت در حال پیگیری است، گفت: سال گذشته دولت بیش از یک میلیارد دلار ارز به واردات گوشت اختصاص داد، درحالیکه اگر مابه التفاوت ارز به دامدار بدهند، ۱۰ تا ۱۵ درصد کسری نیاز کشور از محل تولید داخل تامین می شود.

بنابر آمار سال گذشته ۹۳۰ هزارتن گوشت در کشور تولید شد که براین اساس ۸۵ درصد نیاز کشور در داخل تولید شد و در صورت حمایت از دامدار پتانسیل خودکفایی و تامین ۱۰۰ درصدی از محل داخل وجود دارد.

آزاد با اشاره به راهکار تنظیم بازار گوشت قرمز بیان کرد: با ایجاد زنجیره از تولید تا سفره بدنبال کاهش قیمت از طریق حذف واسطه ها هستیم و از طرفی با افزایش بهره وری امکان کاهش قیمت تمام شده وجود دارد چراکه در این صورت تولیدکننده از تولید خیالش راحت می شود.

علی رغم افزایش هزینه های تولید نظیر هزینه های کارگری شاهد کاهش قیمت هستیم که از طریق ایجاد زنجیره تولید و حذف واسطه ها و افزایش بهره وری شاهد کاهش ۳۰ درصدی قیمت هستیم

نظرات