آب و غذا

سرد مزاج‌ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟

سرد مزاج‌ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟

متخصص طب‌سنتی درخصوص تغذیه در فصل پاییز توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، مریم مقیمی متخصص طب سنتی راجع به بایدها و نبایدهای مواد غذایی در فصول سرد گفت: به طور کلی تغذیه در فصول سرد اخلاط و مواد زائد در بدن تجمع پیدا می‌کنند و دفع آن برای افراد سخت می‌شود. توصیه می‌کنیم برای دفع بهتر، افراد صبح ناشتا حتماً یک استکان آب‌جوش مصرف کنند.

افرادی که در فصول سرد از آب‌جوش استفاده می‌کنند کمتر دچار یبوست می‌شوند. آب‌جوش برای دفع اخلاط و مواد در بدن کمک کننده است به خصوص برای افرادی که سابقه یبوست و بواسیر دارند، بهترین درمان است.

مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است. افراد سعی کنند از غذاهایی با مزاج سرد و خشک استفاده نکنند. خوردن غذاهای شور و تند، آب یخ برای تمامی افراد منع شده و برای کمک به گوارش و سیستم ایمنی بدنشان بهتر است بیشتر از شلغم و ترب که از صیفی‌جات هستند به صورت پخته و در سوپ و آش استفاده شود.

در خصوص مصرف میوه‌ها، مصرف میوه‌هایی مانند نارنگی، کیوی که مزاج آن‌ها سرد است برای افرادی که مشکلات گوارشی ندارند منعی ندارد اما افرادی که مشکلات گوارشی و دچار معده درد، نفخ هستند نباید از این میوه‌ها استفاده کنند؛ اگر هم خواستند استفاده کنند حتماً با مصلح آن (عسل، زنجبیل) و در مقدار بسیار کم مصرف کنند.

نظرات