آب و غذا

کاهش و افزایش قیمت اقلام خوراکی در تیر ماه

کاهش و افزایش قیمت اقلام خوراکی در تیر ماه

در گروه نان و غلات، اقلام «شیرینی خشک» با ۲.۳ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، در تیر ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات

در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۲.۳ درصد و رشته آش با ۲.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام گوشت گوسفند با ۳.۳ درصد و گوشت گاو یا گوساله با ۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۰.۳- درصد است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۲.۷ درصد و دوغ پاستوریزه با ۲.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به تخم مرغ ماشینی با ۱.۹- درصد و روغن نباتی جامد با ۰.۴- درصد است.

میوه و خشکبار

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با ۲۷.۷ درصد، "سیب" با ۲۰.۹ درصد و "هندوانه" با ۱۳.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هلو" با ۲۳.۵- درصد می‌باشد.

سبزیجات و حبوبات

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج فرنگی با ۲۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با ۱۳.۶- درصد، پیاز با ۵.۶- درصد و سیب زمینی با ۵.۲- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۶.۰ درصد و قند با ۵.۹ درصد است.

نظرات