آب و غذا

چرا نوشیدن آب همراه غذا اشتباه است ؟

چرا نوشیدن آب همراه غذا اشتباه است ؟

 یکی از اشتباهات رایج تقریبا همه ی ما، خوردن آب وسط غذاست، در حالی که برخی افراد تصور می کنند نوشیدن آب همراه غذا به خصوص آب سرد ضروری است، اما این عادت می تواند برای سلامت بدن بسیار مضر باشد به گزارش   به نقل از نوبل لب ، در کتب پزشکی ایرانی به نخوردن آب همراه غذا بارها اشاره شده است که این باور در کشورهای دیگر نیز پذیرفته است به طوریکه اگر میهمان یک فرد ژاپنی باشید ممکن است او فقط یک فنجان کوچک آب آن هم برای مواقع ضروری در اختیارتان قرار دهد چراکه ژاپنی ها معتقدند آب می تواند در هضم تداخل ایجاد کند و سعی می کنند بین غذا آب ننوشند. ادامه مطلب ...

۵ روش‌ نگهداری غوره برای طولانی مدت بدون کپک زدن

۵ روش‌ نگهداری غوره برای طولانی مدت بدون کپک زدن

به گزارش   به نقل از اُکالا ، غوره، میوه نارس انگور است که طعمی ترش و دلنشین دارد و به عنوان چاشنی در انواع غذاها و سالادها استفاده می‌شود با فرا رسیدن فصل تابستان، غوره تازه به وفور در بازار یافت می‌شود و بسیاری از افراد به دنبال راه‌هایی برای نگهداری و حفظ طراوت آن برای مدت طولانی‌تر هستند. ادامه مطلب ...

طرز تهیه شربت آبغوره

طرز تهیه شربت آبغوره

شربت آبغوره مثل شربت آبلیمو، جزو شربت‌های خانگی و نوشیدنی‌های تابستانی برای رفع عطش است که می‌توانید به راحتی آن را به روش‌های مختلف در خانه و با مواد ساده‌ای درست کنید به گزارش   به نقل از ایلنا ، آیا تا به‌ حال طعم شربت آبغوره را به عنوان یک نوشیدنی تابستانی چشیده‌اید؟ غوره جزو میوه‌های تابستانی است که خوشه‌های رسیده و ترش آن، اوایل تابستان آماده برداشت شده و معمولا آب آن به صورت چاشنی در طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی استفاده می‌شود. ادامه مطلب ...

یک خورش خوشمزه برای عاشقان اسفناج + طرز تهیه

یک خورش خوشمزه برای عاشقان اسفناج + طرز تهیه

خورش اسفناج با کوفته قلقلی یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و مجلسی است که طعم بسیار متفاوتی دارد و برای عاشقان اسفناج یک انتخاب مناسب است به گزارش   به نقل از فرارو ، خورش‌ها از غذا‌های اصیل و پایه ثابت سفره‌های غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار بالایی دارند. ادامه مطلب ...

بهترین غذا برای این افراد پای مرغ است

بهترین غذا برای این افراد پای مرغ است

پای مرغ یکی از مواد غذایی پرخاصیت و مفید برای سلامت بدن و زیبایی پوست می باشد که برای مصرف آن ابتدا باید ترفند شستشو و پاک کردن آن را یاد بگیرید به گزارش   به نقل از نمناک ، پای مرغ یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین D و حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست. ادامه مطلب ...

پوست کندن بادمجان کبابی با نایلون چگونه است ؟ | ۴ ترفند برای جدا کردن پوست بادمجان کبابی | درست کردن بادمجان کبابی چگونه است؟

پوست کندن بادمجان کبابی با نایلون چگونه است ؟ | ۴ ترفند برای جدا کردن پوست بادمجان کبابی | درست کردن بادمجان کبابی چگونه است؟

برخی از خانم ها برای پوست کندن بادمجان کبابی و دودی دچار مشکل می شوند و برایشان دشوار است، چندین روش ساده اما مناسب برای پوست کندن بادمجان کبابی وجود دارد به گزارش   به نقل از همشهری آنلاین ،  از بادمجان کبابی در طبخ برخی غذاها مانند کشک بادمجان، میرزا قاسمی و بورانی بادمجان یا حتی انواع ترشی های بادمجان استفاده می شود. ادامه مطلب ...

آموزش قدم به قدم طرز تهیه قهوه ترک

آموزش قدم به قدم طرز تهیه قهوه ترک

قهوه یکی از نوشیدنی‌های بسیار محبوب در بین مردم است که می‌تواند در روز‌های سخت کاری خستگی را از شما دور کند و انرژی مورد نیاز شما را تامین کنید قهوه مدل‌های مختلفی دارد که شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود یک مدل قهوه درست کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببریسد. ادامه مطلب ...

مزایا و معایب مصرف آب زرشک برای بدن

مزایا و معایب مصرف آب زرشک برای بدن

آب زرشک یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار است که مصرف آن فوایدی بسیاری برای سلامت بدن به همراه دارد، دو روش خانگی برای تهیه این نوشیدنی پر خاصیت وجود دارد در این مطلب به سوال پرتکرار « آب زرشک را چه موقع بخوریم » نیز پاسخ داده شده است. ادامه مطلب ...

شناخت انواع زعفران

شناخت انواع زعفران

همان‌طور که می‌دانید تفاوت انواع زعفران در بازار عاملی مهم در تفاوت قیمت انواع زعفران است در واقع کسانی که با همه جزئیات زعفران آشنا هستند می‌دانند که انواع زعفران متفاوتی در بازار موجود است که باتوجه‌به روش تشخیص انواع زعفران می‌توان آن‌ها را تشخیص داد. ادامه مطلب ...