آب و غذا

افزایش قیمت نان فانتزی در اصفهان

افزایش قیمت نان فانتزی در اصفهان

باوجود اعلام مسئولان استان اصفهان مبنی بر افزایش نیافتن قیمت‌های انواع نان فانتزی در این استان، مشاهدات میدانی حاکی از گران شدن این نان در شهر اصفهان در روزهای اخیر است در حالی که مسئولان سازمان جهاد کشاورزی و استانداری اصفهان در روزهای گذشته اعلام کردند تاکنون برای افزایش نرخ انواع نان در این استان در سال ۱۴۰۱ تصمیم گیری نشده است و با هرگونه افزایش قیمت بدون هماهنگی دستگاه‌های نظارتی و دولتی برخورد می‌شود، بررسی‌های میدانی از تولیدی‌های نان‌های فانتزی در سطح شهر اصفهان حاکی از افزایش سه برابری نرخ انواع این نان‌ها بر اساس اعلام اتحادیه است. ادامه مطلب ...

پنجمین نمایشگاه ملی توانمندی‌های روستاییان و عشایر در تهران برگزار می‌شود

پنجمین نمایشگاه ملی توانمندی‌های روستاییان و عشایر در تهران برگزار می‌شود

پنجمین نمایشگاه ملی توانمندی‌های روستاییان و عشایر در روزهای ۱۲ تا ۱۸ مهر ماه در مصلی بزرگ تهران برگزار می‌شود به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی سازمان امور عشایر ایران، به مناسبت روز ملی روستا و عشایر"، پنجمین نمایشگاه ملی توانمندی‌های روستاییان و عشایر ۱۲ تا ۱۸ مهرماه در مصلای بزرگ تهران برگزار خواهد شد. ادامه مطلب ...

روش‌ ساده، سریع و ارزان محقق کشور برای شناسایی ادویه جات تقلبی

روش‌ ساده، سریع و ارزان محقق کشور برای شناسایی ادویه جات تقلبی

پیاده‌سازی و مقایسه سامانه‌های بینایی، بویایی و چشایی به منظور بررسی کیفیت برخی مواد غذایی از جمله ادویه جات، عنوان طرح احمد جهان‌بخشی است که در قالب رساله دکتری با حمایت بنیاد ملی علم ایران آن را به پایان رسانده است مواد غذایی و اطمینان از سلامت آن‌ یکی از مهمترین ارکان برای حفظ جامعه سالم است. ادامه مطلب ...

معرفی ۶ گونه جدید جنس زعفران از ایران

معرفی ۶ گونه جدید جنس زعفران از ایران

محققان بانک گیاهی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران در یک پژوهش علمی تحقیقاتی، با همکاری پروفسور یانیس روکسانس از بنیاد علوم لتونی، وضعیت گیاه شناسی جنس زعفران را در ایران مورد بازنگری قرار دادند و ۶ گونه جدید از این سرده را به دنیا معرفی کردند به گزارش   به نقل از ایرنا ، به گزارش روابط عمومی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی، علیرضا دولتیاری عضو هیات علمی مرکز در خصوص این دستاورد گفت: زعفران یا همان کلاله گل گیاه زعفران زراعی از نظر وزنی گرانترین ادویه جهان است. ادامه مطلب ...

پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شد

پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شد

با توجه به قدمت طلای سرخ در ایران و در راستای حمایت از این محصول ملی و استراتژیک و جلوگیری از به حیطه در آوردن این محصول ایرانی توسط سایر کشورها پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شد به گزارش  به نقل از مهر ، در مراسم آئین رونمایی از ابلاغیه ثبت ۷ روز محصول در تقویم رسمی کشور، در راستای گسترش نشاط اجتماعی و فرهنگی زیست بوم پایه و تعالی هویت ملی از مسیر بهسازی و به روز رسانی ابزارهای حافظه فرهنگی در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شد. ادامه مطلب ...

گزاره‌های پویای مصرف در تغییرات بازار گوشت

گزاره‌های پویای مصرف در تغییرات بازار گوشت

رشد تجارت محصولات حیوانی یکی از مؤلفه‌های فرآیند جهانی‌سازی است که تولید و تجارت جهانی را متحول و جهانی شدن سیستم‌های سنتی پرورش حیوانات را تحت فشار قرار می‌دهد تا به سوی مدرن‌سازی حرکت شود به گزارش   به نقل از مهر ، حسین شیرزاد، تحلیل گر و کارشناس توسعه کشاورزی در یادداشتی اختصاصی برای مهر نوشت؛ انسان‌ها سالانه ۳۵۲ میلیون تن گوشت مصرف می‌کنند و انتظار می‌رود به دلیل رشد جمعیت جهان، افزایش درآمد و افزایش اشتها برای مصرف گوشت این رقم تا سال ۲۰۵۰ میلادی به بیش از ۵۵۰ میلیون تن برسد. ادامه مطلب ...

لیست کامل خواص برگ بو، این برگ های پرفایده

لیست کامل خواص برگ بو، این برگ های پرفایده

گیاه برگ بو، از گیاهان پر خاصیت می باشد که حتی روغن این گیاه نیز در دسترس می باشد و با استفاده از آن می توانید از فواید سلامتی و درمانی برگ بو بهرمند شوید به گزارش   به نقل از عصرایران ، از برگ های لاورل یا برگ بو اغلب در آشپزخانه ها به عنوان یک ادویه و گیاه کاربردی استفاده می شود و برای سلامتی بسیار مناسب هستند. ادامه مطلب ...

بررسی 15 خاصیت شگفت‌انگیز تخم گشنیز | مضرات این ادویه چیست ؟

بررسی 15 خاصیت شگفت‌انگیز تخم گشنیز | مضرات این ادویه چیست ؟

تخم گشنیز یکی از ادویه‌های پرکاربرد و ارزشمند است که از دوران باستان تاکنون در طب سنتی و آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد این دانه‌های کوچک و معطر که از گیاه گشنیز به دست می‌آیند، دارای خواص درمانی و تغذیه‌ای فراوانی هستند. ادامه مطلب ...

تغذیه سالم به وقت تابستان و فصل گرما

تغذیه سالم به وقت تابستان و فصل گرما

تغذیه مناسب در فصل تابستان نباید دست کم شمرده شود چرا که در فصل تابستان با افزایش دمای هوا و بالا رفتن دمای داخلی بدن، اشتها نیز کمتر شده و کم اشتهایی ممکن است منجر به کم آبی، خستگی، تحریک و بی‌قراری شود، بنابراین داشتن تغذیه مناسب در فصل تابستان ضروری بوده و باعث بهبود روحیه می‌شود به گزارش   به نقل از ایرنا ، بدن در تابستان آب زیادی را از طریق تعریق و فعالیت های درونی بدن از دست می دهد و اگر این کمبود آب به موقع جبران نشود، عملکردهای حیاتی بدن با مشکل روبرو می شوند. ادامه مطلب ...