صادرات انجیر خشک و تر ایران در سال گذشته با افزایش 55 درصدی به حدود 50 میلیون دلار رسید انجیر محصول باغی است که به صورت دیم و آبی تولید میشود و بازار داخلی و صادراتی بسیار پررونقی دارد. ادامه مطلب ...
استهبان
باغات انجیر دیم استهبان در جنوب غربی استان فارس، به طور رسمی توسط سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) به عنوان سامانههای میراث کشاورزی مهم جهانی (جیاس) برگزیده شد طی جلسه گروه مشاوره علمی جیاس که در والنسیا، اسپانیا در ۱۴ تا ۱۷ خرداد برگزار شد، فائو سه سایت جدید جیاس را در آسیا تعیین کرد و بر اهمیت شیوههای کشاورزی صدها ساله این قاره در تأمین غذای جمعیت رو به رشد جهان، مبارزه با تغییر اقلیم، و کاهش تنوع زیستی تاکید کرد. ادامه مطلب ...
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از ثبت جهانی گرودی تویسرکان خبر داد رضا بهراملو در جمع خبرنگاران از ثبت جهانی گردوی تویسرکان خبر داد و بیان کرد: تویسرکان دارای دومین برند جهانی شد، به طوری که نظام کاشت، داشت و برداشت گردوی تویسرکان توسط فائو ثبت جهانی شد. ادامه مطلب ...
میوههای تابستانی بسیار دلپذیر و خوشمزه هستند برخی شهرهای ایران به قدری در تولید میوه بسیار موفق هستند که صادرات نیز میکنند. ادامه مطلب ...