آب و غذا

ظرفیت تولید بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال است

ظرفیت تولید بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان را هم‌اکنون ۷۰۰ تن در سال اعلام کرد و گفت: این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان برای تاسیس واحدهای جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است «شهریار قاسمی» با بیان اینکه ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه فعال است، افزود: از این تعداد ۱۴ واحد گوشتی با ظرفیت ۷۲ هزار و ۶۱۲ قطعه و ۲ واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت چهار هزار و ۵۰۰ قطعه در حال فعالیت است. ادامه مطلب ...

تلف شدن 44 میلیون پرنده در آمریکا

تلف شدن 44 میلیون پرنده در آمریکا

همزمان با نزدیک شدن به روز عید شکرگزاری، شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا موجب شده است قیمت بوقلمون به عنوان اصلی‌ترین کالای مصرفی در این عید افزایش یابد به نقل از فوربس، شیوع بیماری آنفلوآنزای پرندگان فقط در شهر میکر در ایالت مینه سوتا موجب شده است 180 هزار بوقلمون معدوم شوند. ادامه مطلب ...

۳۶۰ تن تخم مرغ از خراسان جنوبی صادر شد

۳۶۰ تن تخم مرغ از خراسان جنوبی صادر شد

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: نیمه نخست امسال ۳۶۰ هزار و ۱۰۰ کیلوگرم تخم مرغ خوراکی در قالب ۱۲ محموله از این استان صادر شد که ۱۳۷ هزار و ۲۱۴ دلار ارزآوری داشته است محمد اصغرزاده افزود: در مجموع ۲۷ محموله محصولات دام و طیور به ارزش یک میلیون و ۳۵ هزار و ۵۳۱ دلار از خراسان جنوبی به خارج کشور صادر شده است. ادامه مطلب ...

سالانه ۵۵ هزار تن گوشت بوقلمون در کشور تولید می‌شود

سالانه ۵۵ هزار تن گوشت بوقلمون در کشور تولید می‌شود

رئیس اداره تولید طیور بومی و سایر ماکیان وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه حدود ۵۰ تا ۵۵ هزار تن گوشت بوقلمون در کشور تولید می‌شود و امروز سرانه تولید به تناسب تلاش های انجام شده برای توسعه آن رشدی حدود ۲برابر یافته است رقیه پدمرنگ در حاشیه همایش مصرف گوشت بوقلمون در مرکز آموزش تحقیقات کشاورزی در رشت در جمع خبرنگاران درباره مصرف سرانه گوشت بوقلمون اظهار کرد: طی سالیان گذشته تولید سرانه گوشت بوقلمون در کشور ۳۰۰ گرم بود اما اکنون به ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم رسیده‌است. ادامه مطلب ...

۱۱ واحد پرورش بوقلمون و شترمرغ در کردستان فعال است

۱۱ واحد پرورش بوقلمون و شترمرغ در کردستان فعال است

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: ۱۱ واحد پرورش بوقلمون، شترمرغ و بلدرچین با ظرفیت تولید سالانه ۵۰۰ تن گوشت در استان فعال است سید مادح حسامی اظهار کرد: بیشترین واحدهای تولید بخش طیور استان مربوط به تولید و پرورش مرغ است ولی در این بین تعدادی از تولیدکنندگان هم به پرورش ماکیانی هم چون بوقلمون، شترمرغ و بلدرچین پرداختند. ادامه مطلب ...

صادرات حدود ۴ تن فرآورده‌های خام دامی از گیلان

صادرات حدود ۴ تن فرآورده‌های خام دامی از گیلان

مدیرکل دامپزشکی گیلان از حدود ۴ تن فرآورده‌های خام دامی و خوراک آبزیان از استان در سه ماهه نخست امسال خبر داد هادی بابایی اظهار کرد: گیلان در بخش تولیدات و فرآورده‌های گوشتی و لبنی و آبزیان حرف برای گفتن دارد که باید به آن پرداخت. ادامه مطلب ...

روند صعودی تولید گوشت مرغ در کشور

روند صعودی تولید گوشت مرغ در کشور

  نتایج حاصل از طرح آمارگیری کشتار طیور کشتارگاه‌های رسمی نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت طیور در مهر ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (شهریور) در حدود ۲ درصد افزایش داشته است گوشت مرغ با افزایش قیمت گوشت قرمز به بیش از ۵۰۰ هزار تومان در هر کیلو، تأمین کننده بخشی از پروتئین خانوار ایرانی شده است. ادامه مطلب ...

عرضه ۱۹۲ هزار تن گوشت انواع طیور در آبان ماه

عرضه ۱۹۲ هزار تن گوشت انواع طیور در آبان ماه

در آبان ماه امسال وزن گوشت عرضه‌شده انواع طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در مجموع ۱۹۱ هزار و ۹۳۹ تن گزارش شد بر اساس نتایج طرح آمارگیری کشتار طیور کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه آبان سال جاری، گوشت مرغ با ۱۸۷. ادامه مطلب ...

کاهش قیمت گوشت بوقلمون

کاهش قیمت گوشت بوقلمون

قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار کاهش یافت به گزارش   به نقل از مهر ، قیمت گوشت بوقلمون به شرح زیر است: لاشه کامل یا شقه (برش عمودی لاشه) لاشه بالای ۱۵ کیلو گرم ۱۵۲، هر کیلو گرم ران با پوست و استخوان (با استخوان کمر) ۱۹۸، مغز ران بی پوست و استخوان ۲۷۹، فیله ۲۶۹، بازو ۱۱۱ و گوشت چرخ کرده ۲۵۵ هزار تومان در حال عرضه است همچنین هر بسته پای بوقلمون پاک شده بدون ناخن ۸۰۰ گرم ۱۲، جگر تازه پاک شده ۴۰۰ گرمی ۴۸، دل پاک شده ۴۰۰ گرمی ۴۸ و سنگدان پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. ادامه مطلب ...