رییس موسسه تحقیقات دیم کشور گفت: ایران با تولید سالانه حدود ۲۵۰ هزارتن نخود، معادل ۱۸ درصد نخود تولید در جهانی را دارد. ادامه مطلب ...
تحقیقات دیم
نخستین همایش ملی پروژه مشترک سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد و وزارت جهاد کشاورزی موسوم به «TCP» با هدف افزایش بهرهوری و فعالسازی ظرفیت تولید کشاورزی دیم آغاز به کار کرد به نقل از سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مظفر روستایی، سرپرست مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور در آئین گشایش این همایش ملی، سطح زیر کشت محصولات زراعی دیم در کشور را بیش از ۵ میلیون هکتار اعلام کرد که از این میزان اراضی در سال بیش از ۶ میلیون تن محصول تولید میشود. ادامه مطلب ...
۱۰ رقم نخود از سوی مؤسسه تحقیقات دیم با همکاریهای بینالمللی معرفی شده که تحمل سرمای بالایی داشته و امکان کشت پاییزه حبوبات را در کشور فراهم کرده است حبوبات از جمله محصولات پروتئین گیاهی است که با افزایش قیمت گوشت و تخم مرغ جایگزین مناسبی در سبد غذایی خانوارها محسوب میشود. ادامه مطلب ...
معاون وزیر و رئیس سازمان تات با تاکید بر تقویت امنیت غذایی پایدار با کشاورزی دانشبنیان گفت: نوآوری در کشت گندم دیم؛ کلید ورود به عصر جدید امنیت غذایی است به گزارش به نقل از ایسنا ، سیدمجتبی خیامنکویی با اشاره به نقش محصولات زراعی دیم در تأمین امنیت غذایی کشور، گفت. ادامه مطلب ...
معاون امور زراعت وزارت جهادکشاورزی با بیان این که طرح جهش تولید در ۶ میلیون هکتار از دیمزارهای کشور اجرا میشود، گفت: سطح زیر کشت طرح جهش تولید در سال زراعی آینده ۸۰۰ هزار هکتار افزایش یافت به گزارش به نقل از مهر ، «علیرضا مهاجر» در سیاُمین اجلاس سالیانه مؤسسه تحقیقات دیم افزود: سال گذشته طرح جهش تولید در پنج میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از دیمزارهای کشور اجرا شد. ادامه مطلب ...