آب و غذا

آغاز همکاری «فائو» با ایران برای افزایش بهره‌وری تولید

آغاز همکاری «فائو» با ایران برای افزایش بهره‌وری تولید

نخستین همایش ملی پروژه مشترک سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد و وزارت جهاد کشاورزی موسوم به «TCP» با هدف افزایش بهره‌وری و فعال‌سازی ظرفیت تولید کشاورزی دیم آغاز به کار کرد به نقل از سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مظفر روستایی، سرپرست مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور در آئین گشایش این همایش ملی، سطح زیر کشت محصولات زراعی دیم در کشور را بیش از ۵ میلیون هکتار اعلام کرد که از این میزان اراضی در سال بیش از ۶ میلیون تن محصول تولید می‌شود. ادامه مطلب ...

۱۰ رقم نخود با مقاومت بالا برای کشت معرفی شد

۱۰ رقم نخود با مقاومت بالا برای کشت معرفی شد

۱۰ رقم نخود از سوی مؤسسه تحقیقات دیم با همکاری‌های بین‌المللی معرفی شده که تحمل سرمای بالایی داشته و امکان کشت پاییزه حبوبات را در کشور فراهم کرده است حبوبات از جمله محصولات پروتئین گیاهی است که با افزایش قیمت گوشت و تخم مرغ جایگزین مناسبی در سبد غذایی خانوارها محسوب می‌شود. ادامه مطلب ...

نوآوری در کشت گندم دیم

نوآوری در کشت گندم دیم

معاون وزیر و رئیس سازمان تات با تاکید بر تقویت امنیت غذایی پایدار با کشاورزی دانش‌بنیان گفت: نوآوری در کشت گندم دیم؛ کلید ورود به عصر جدید امنیت غذایی است به گزارش   به نقل از ایسنا ، سیدمجتبی خیام‌نکویی با اشاره به نقش محصولات زراعی دیم در تأمین امنیت غذایی کشور، گفت. ادامه مطلب ...

طرح «جهش تولید» در ۶ میلیون هکتار از دیمزارهای کشور اجرا می‌شود

طرح «جهش تولید» در ۶ میلیون هکتار از دیمزارهای کشور اجرا می‌شود

معاون امور زراعت وزارت جهادکشاورزی با بیان این که طرح جهش تولید در ۶ میلیون هکتار از دیمزارهای کشور اجرا می‌شود، گفت: سطح زیر کشت طرح جهش تولید در سال زراعی آینده ۸۰۰ هزار هکتار افزایش یافت به گزارش   به نقل از مهر ، «علیرضا مهاجر» در سی‌اُمین اجلاس سالیانه مؤسسه تحقیقات دیم افزود: سال گذشته طرح جهش تولید در پنج میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از دیمزارهای کشور اجرا شد. ادامه مطلب ...