بالنگو یا همان تخم شربتی برای اولین بار در نیشابور از سطح یک هکتار برداشت شد به گزارش به نقل از ایسنا ، علی مبارکی مدیر جهاد کشاورزی نیشابور ۷ تیرماه در حاشیه بازدید از مزرعه بالنگو در جمع خبرنگاران در رابطه با تولید محصول بالنگو برای اولین بار در این شهرستان گفت: این مزرعه یک هکتاری در روستای فتحآباد شهرستان میان جلگه توسط یکی از کشاورزان پیشرو کشت و کار میشود. ادامه مطلب ...
تخم شربتی
مدیر جهاد کشاورزی صالحآباد با بیان اینکه برای رونق بخشی بخش کشاورزی این شهرستان نیازمند تخصیص اعتبارات بیشتر البته با سود کم هستیم، افزود: ۳ سال پیاپی خشکسالی موجب شده بسیاری از کشاورزان و دامداران با مشکلات مالی مواجه باشند به گزارش به نقل از ایسنا ، علیرضا آرمین گفت: گرچه طی سالهای گذشته با کمبود بارش مواجه بودیم، اما امسال میزان بارندگی بسیار خوب و بالغبر ۱۸۸ میلیمتر بوده است. ادامه مطلب ...
تغذیه مناسب در فصل تابستان نباید دست کم شمرده شود چرا که در فصل تابستان با افزایش دمای هوا و بالا رفتن دمای داخلی بدن، اشتها نیز کمتر شده و کم اشتهایی ممکن است منجر به کم آبی، خستگی، تحریک و بیقراری شود، بنابراین داشتن تغذیه مناسب در فصل تابستان ضروری بوده و باعث بهبود روحیه میشود به گزارش به نقل از ایرنا ، بدن در تابستان آب زیادی را از طریق تعریق و فعالیت های درونی بدن از دست می دهد و اگر این کمبود آب به موقع جبران نشود، عملکردهای حیاتی بدن با مشکل روبرو می شوند. ادامه مطلب ...
اگه هنوز نمیدونی با آبلیمو شربت آبلیمو چی درست کنی بیا تا من بهت یه نوشیدنی خشومزه و تابستونی یاد بدم به گزارش به نقل از سبک زندگی ، شربت آبلیمو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین شربت ها در فصل تابستان می باشد و برای جلوگیری از گرمازدگی بسیار مناسب می باشد. ادامه مطلب ...
سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال، توصیه هایی در پیشگیری و درمان این بیماری ها، مطرح کرد به گزارش به نقل از مهر ، مهشید چایچی، با اشاره به افزایش ابتلاء به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال و با بیان اینکه شرط پیشگیری و درمان، اصلاح سبک زندگی متناسب با مزاج فرد و تقویت سیستم دفاعی بدن است، تاکید کرد: اگر فردی دچار کم خونی و ضعف بدنی است، حتماً باید از غذاهای مقوی مولد خون مانند آبگوشت، تخم مرغ عسلی، کباب چنجه، شیره انگور، آب سیب، آب هویج، حریره بادام و شیربادام، رب سیب و به، نخوداب، آب عسل با آبلیمو و یا مغزیجات استفاده کند تا طبیعت و قوای عمومی بدن تقویت شود و همچنین از مصرف غذاهای دیرهضم، شور، تند، پرادویه و فست فودها خودداری کند. ادامه مطلب ...