تخم گشنیز یکی از ادویههای پرکاربرد و ارزشمند است که از دوران باستان تاکنون در طب سنتی و آشپزی مورد استفاده قرار میگیرد این دانههای کوچک و معطر که از گیاه گشنیز به دست میآیند، دارای خواص درمانی و تغذیهای فراوانی هستند. ادامه مطلب ...

تخم گشنیز یکی از ادویههای پرکاربرد و ارزشمند است که از دوران باستان تاکنون در طب سنتی و آشپزی مورد استفاده قرار میگیرد این دانههای کوچک و معطر که از گیاه گشنیز به دست میآیند، دارای خواص درمانی و تغذیهای فراوانی هستند. ادامه مطلب ...
خورش ریواس، یکی از خوش عطرترین و متفاوتترین خورشهای ایرانی است که طعم ترش و متفاوتی دارد و از همین رو از بهترین انتخابها در فصل بهار محسوب میشود درست کردن این خورش خوشمزه به صورت گیاهی بسیار ساده است. ادامه مطلب ...