آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

قیمت نجومی کنسرو خورشت / قیمه بدون گوشت ۳۶۴ هزار تومان!

قیمت نجومی کنسرو خورشت / قیمه بدون گوشت ۳۶۴ هزار تومان!

کنسروهای غذا، توانسته‌اند در میان افرادی که وقت و حوصله آشپزی را ندارند، بسیار محبوب باشند و طرفداران بسیاری پیدا کنند امروزه با وجود تکنولوژی‌های نگهدارنده مواد غذایی کنسروی، امکان کنسرو کردن انواع خورشت و. ادامه مطلب ...

تغذیه سالم به وقت تابستان و فصل گرما

تغذیه سالم به وقت تابستان و فصل گرما

تغذیه مناسب در فصل تابستان نباید دست کم شمرده شود چرا که در فصل تابستان با افزایش دمای هوا و بالا رفتن دمای داخلی بدن، اشتها نیز کمتر شده و کم اشتهایی ممکن است منجر به کم آبی، خستگی، تحریک و بی‌قراری شود، بنابراین داشتن تغذیه مناسب در فصل تابستان ضروری بوده و باعث بهبود روحیه می‌شود به گزارش   به نقل از ایرنا ، بدن در تابستان آب زیادی را از طریق تعریق و فعالیت های درونی بدن از دست می دهد و اگر این کمبود آب به موقع جبران نشود، عملکردهای حیاتی بدن با مشکل روبرو می شوند. ادامه مطلب ...

یک خورش خوشمزه برای عاشقان اسفناج + طرز تهیه

یک خورش خوشمزه برای عاشقان اسفناج + طرز تهیه

خورش اسفناج با کوفته قلقلی یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و مجلسی است که طعم بسیار متفاوتی دارد و برای عاشقان اسفناج یک انتخاب مناسب است به گزارش   به نقل از فرارو ، خورش‌ها از غذا‌های اصیل و پایه ثابت سفره‌های غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار بالایی دارند. ادامه مطلب ...

بهترین غذا برای این افراد پای مرغ است

بهترین غذا برای این افراد پای مرغ است

پای مرغ یکی از مواد غذایی پرخاصیت و مفید برای سلامت بدن و زیبایی پوست می باشد که برای مصرف آن ابتدا باید ترفند شستشو و پاک کردن آن را یاد بگیرید به گزارش   به نقل از نمناک ، پای مرغ یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین D و حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست. ادامه مطلب ...

طرز تهیه رب آلبالو، یک چاشنی خاص و خوشمزه برای غذا

طرز تهیه رب آلبالو، یک چاشنی خاص و خوشمزه برای غذا

رب آلبالو یکی از انواع رب‌های میوه‌ای خوشرنگ و خوش‌طعم است که می‌توانید از آن به عنوان یک چاشنی ترش و خوشمزه در انواع غذاها استفاده کنید به گزارش   به نقل از فرارو ، همانطور که می‌دانید رب یکی از مهمترین چاشنی‌ها برای غذا‌های ایرانی است که در بسیاری از خورشت‌ها و غذا‌ها برای مزه دار کردن از آن استفاده می‌شود. ادامه مطلب ...