آب و غذا

دیابتی‌ها با خیال راحت این قند را مصرف کنند

دیابتی‌ها با خیال راحت این قند را مصرف کنند

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: استویا نوعی شیرین‌کننده طبیعی است و برخلاف قند معمولی، تأثیر چندانی بر قند خون ندارد و برای افراد دیابتی گزینه‌ای ایمن‌تر به شمار می‌آید به گزارش   به نقل از مهر ، آزاده متقی متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد تفاوت قندهای گیاهی با قندهای معمولی توضیح داد: قندهای گیاهی مستقیماً از منابع طبیعی به دست می‌آیند و علاوه بر شیرینی، دارای مواد مغذی مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. ادامه مطلب ...

تنها ۱۴۰ نانوایی در کشور از سبوس کافی برای پخت نان استفاده می‌کنند

تنها ۱۴۰ نانوایی در کشور از سبوس کافی برای پخت نان استفاده می‌کنند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ۲ تا ۸ درصد سبوس گیری از گندم یا غلات کامل در پخت نان مناسب است، گفت: تنها حدود ۱۴۰ نانوایی در کشور از آردهایی استفاده می‌کنند که میزان سبوس گیری کمتری دارند به گزارش   به نقل از ایرنا ، علیرضا رییسی روز چهارشنبه در همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، با بیان اینکه مرگ منتسب به سبوس گیری زیاد جز اولین علت مرگ غذایی ایران است، افزود: سبوس گیری اولین عامل مرگ و میر کشور در حوزه مواد غذایی بوده و کارهایی را در زمینه اصلاح سبوس گیری نان در کشور شروع کردیم. ادامه مطلب ...

شناسایی بحران جمعیتی راهی به سوی حل مساله/۱۲ میلیون مجرد در کشور داریم

شناسایی بحران جمعیتی راهی به سوی حل مساله/۱۲ میلیون مجرد در کشور داریم

کاهش جمعیت به یکی از مسائل جدی و با اهمیت کشور تبدیل شده است؛ موضوعی که کارشناسان و پژوهشگران با بررسی عوامل و دلایل سعی دارند، راهکارهایی ارائه دهند تا در این حوزه اقدام جدی و تاثیرگذار رخ دهد به گزارش   به نقل از ایرنا ، جمعیت یکی از مهم ترین مسائل کشور به حساب می آید و در این میان مساله سقط جنین در کنار مشکلاتی چون ناباروری، مجردی قطعی و بالا رفتن سن ازدواج از عمده ترین پایه های شکل دهی روند کاهش جمعیت است. ادامه مطلب ...