متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه شلغم نوعی سبزی ریشهای است که به طور سنتی برای درمان سرماخوردگی استفاده میشود، درباره علت تاثیر شلغم در سرماخوردگیها توضیح داد دکتر غزاله اسلامیان درباره کپک روی نان و یا سایر مواد غذایی مواردی را مطرح کرد و گفت: کپکها قارچهای میکروسکوپی هستند که بعد از تشکیل کلونی روی مواد غذایی و تولید اسپورهای رنگی قابل دیدن میشوند، هیچ پژوهشی تا به امروز دقیقا مشخص نکرده که چند گونه کپک وجود دارد ولی تعداد آنها بیش از ۳۰۰ هزار گونه تخمین زده میشود. ادامه مطلب ...
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
ترکیبات بهبود دهنده که در صنایع پخت استفاده میشوند، گستردهاند و به طور کلی شامل مواد اکسیدکننده و احیاکننده، آنزیمها، امولسیونکنندهها و ترکیبات اسیدیکننده هستند عضو هیات علمی گروه تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره اطمینان از سلامت نان توضیحاتی داد و گفت: عوامل زیادی در ویژگیهای گندم سالم برای تولید آرد، تاثیر دارند. ادامه مطلب ...
رییس مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: در زنجیره تامین گندم، آرد و نان، علاوه بر تامین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد میکند به گزارش به نقل از ایرنا ، «محمد ایزدی» در همایش ملی «آرد کامل- نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اعلام این که شرکت بازرگانی دولتی ایران در تامین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، افزود: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت در بخشهای خرید، نگهداری و توریع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری میرسد. ادامه مطلب ...
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به یک باور غلط درباره تفاوت برنج کته و آبکش، گفت: از نظر میزان انرژی و چاقکنندگی تفاوتی بین برنج کته و برنج آبکش وجود ندارد به گزارش به نقل از مهر ، سمیرا ربیعی گفت: در روش پخت برنج به صورت کته، آب در برنج باقی مانده و آرسنیک آن خارج نمیشود. ادامه مطلب ...
تغذیه مناسب در فصل تابستان نباید دست کم شمرده شود چرا که در فصل تابستان با افزایش دمای هوا و بالا رفتن دمای داخلی بدن، اشتها نیز کمتر شده و کم اشتهایی ممکن است منجر به کم آبی، خستگی، تحریک و بیقراری شود، بنابراین داشتن تغذیه مناسب در فصل تابستان ضروری بوده و باعث بهبود روحیه میشود به گزارش به نقل از ایرنا ، بدن در تابستان آب زیادی را از طریق تعریق و فعالیت های درونی بدن از دست می دهد و اگر این کمبود آب به موقع جبران نشود، عملکردهای حیاتی بدن با مشکل روبرو می شوند. ادامه مطلب ...
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره علت شکلگیری سونامی سرطان در ایران و راهکارهای جلوگیری از آن توضیح داد به گزارش به نقل از مهر ، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه سرفصلهای جدیدی در حوزه پژوهشهای کاربردی در صنعت غذا در حال شکلگیری است، گفت: انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور که مصوبه مجلس شورای اسلامی را دارد میتواند به عنوان نهادی مستقل در حوزه غذا اقدامات اثرگذاری در کشور داشته باشد. ادامه مطلب ...
رییس بیمارستان کودکان مفید با اشاره به راهاندازی بانک شیر در این بیمارستان، به بیان توضیحاتی در خصوص نحوه دریافت شیر اهدایی و آزمایش سلامت آن پرداخت به گزارش به نقل از مهر ، شمسالله نوریپور، با اشاره به اینکه تاریخچه اهدای شیر به سال ۱۹۱۰ برمیگردد اظهار کرد: سابقه راهاندازی اولین بانک شیر در اتریش متعلق به بیش از ۱۰۰ سال پیش است. ادامه مطلب ...
یک متخصص بیماری های پوست و مو، چگونگی بروز شپش سر و درمانهای آن را تشریح کرد به گزارش به نقل از مهر ، رضا رباطی، با اشاره به اینکه شپش یک انگل کوچک است که حتی با چشم غیرمسلح نیز دیده می شود و به راحتی از فردی به فرد دیگری منتقل میشود، اظهار کرد: از مهمترین اماکنی که افراد به شپش مبتلا میشوند، میتوان به مکان های شلوغ و پر تجمع مانند مدارس، مهدهای کودک، پادگانها و کمپها اشاره کرد. ادامه مطلب ...
یک متخصص بیماری های عفونی، درباره سرماخوردگی و باورهای غلط پیرامون این بیماری رایج، توضیحاتی داد به گزارش به نقل از مهر ، افشین منیری، با اشاره به اینکه تشخیص تفاوت بین آنفلوانزا و سرماخوردگی میتواند دشوار باشد، اظهار کرد: سرماخوردگی تقریباً همیشه بدون ایجاد هیچ گونه مشکل جدی برطرف میشود، درحالیکه آنفلوانزا میتواند عارضههای جدیتری مثل عفونت ریه ایجاد کند. ادامه مطلب ...