ثعلب یک گیاه است که دارای خواص درمانی و دارویی مناسبی می باشد، از خواص ثعلب می توان به جوان سازی پوست، درمان ریزش مو و درمان کم خونی اشاره کرد به گزارش به نقل از عصرایران ، ثعلب یکی از گیاهان دارویی بسیار مفید است که از غده زیر زمینی گیاه حاصل می شود. ادامه مطلب ...
درمان یبوست
گیاه گلرنگ خواص دارویی فراوانی داشته و در درمان برخی بیماریها موثر است و از این گیاه در صنعت رنگرزی نیز استفاده میشود به گزارش به نقل از فرارو ، گیاه گلرنگ که به آن زعفران تقلبی هم گفته میشود یک گیاه بومی ایران است و خواص درمانی و لاغری بسیار زیادی دارد که بصورت دمنوش و یا در برخی موارد از روغن آن استفاده میشود. ادامه مطلب ...
خورش اسفناج با کوفته قلقلی یکی از انواع خورشهای خوشمزه و مجلسی است که طعم بسیار متفاوتی دارد و برای عاشقان اسفناج یک انتخاب مناسب است به گزارش به نقل از فرارو ، خورشها از غذاهای اصیل و پایه ثابت سفرههای غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار بالایی دارند. ادامه مطلب ...
آبمیوههای طبیعی سرشار از ویتامینها و فواید بینظیری برای سلامت بدن هستند شما میتوانید برخی از آبمیوهها مانند آب سیب و پرتقال را با یکدیگر ترکیب کرده و مصرف کنید. ادامه مطلب ...
پروبیوتیکها میکروارگانیسمهای زنده ای هستند که با تقویت و ذخیره سازی باکتریهای مفید در روده مزایای بسیاری را برای سلامتی به ارمغان میآورند مصرف پروبیوتیکها عموما میتواند موجب بهبود سلامت و عملکرد دستگاه گوارش شود، افسردگی را کاهش دهد و از بروز بیماریهای قلبی و عروقی نیز پیشگیری کند. ادامه مطلب ...
کتیرا، شیره گیاهی پرطرفداری که فواید بسیاری برای مو، پوست و سلامتی دارد، از گیاه کوتاهقد و تیغدار کتیرا استخراج میشود این گیاه بیشتر در مناطق کوهستانی و پرشیب آسیای مرکزی یافت میشود و ایران به عنوان بزرگترین تولیدکننده صمغ کتیرا شناخته میشود. ادامه مطلب ...
بارهنگ گیاهی است که از برگ و دانههای آن برای داروسازی استفاده میکنند به گزارش به نقل از عصرایران ، گیاه بارهنگ یک گیاه علفی چندساله است که میتوان از برگ و دانه آن عصارهای استخراج کرد که خواص درمانی فراوانی دارد. ادامه مطلب ...
استفاده از نبات در انواع چایها و دمنوشها، علاوه بر تسکین دلدرد و رفع ناراحتیهای معده، دارای فواید بسیاری است که به حفظ سلامت بدن کمک میکند نبات بهطور طبیعی با تقویت سیستم گوارشی و کاهش استرس، آرامش بیشتری را به بدن میبخشد. ادامه مطلب ...
سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال، توصیه هایی در پیشگیری و درمان این بیماری ها، مطرح کرد به گزارش به نقل از مهر ، مهشید چایچی، با اشاره به افزایش ابتلاء به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال و با بیان اینکه شرط پیشگیری و درمان، اصلاح سبک زندگی متناسب با مزاج فرد و تقویت سیستم دفاعی بدن است، تاکید کرد: اگر فردی دچار کم خونی و ضعف بدنی است، حتماً باید از غذاهای مقوی مولد خون مانند آبگوشت، تخم مرغ عسلی، کباب چنجه، شیره انگور، آب سیب، آب هویج، حریره بادام و شیربادام، رب سیب و به، نخوداب، آب عسل با آبلیمو و یا مغزیجات استفاده کند تا طبیعت و قوای عمومی بدن تقویت شود و همچنین از مصرف غذاهای دیرهضم، شور، تند، پرادویه و فست فودها خودداری کند. ادامه مطلب ...