آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

بیابان‌زدایی در خراسان جنوبی با کاشت سالانه چهار میلیون نهال

بیابان‌زدایی در خراسان جنوبی با کاشت سالانه چهار میلیون نهال

نهضت جهادی تولید نهال و کاشت درخت در خراسان جنوبی امسال کلید خورد و هدف‌گذاری شد با تامین اعتبارات و همکاری دستگاه‌های اجرایی، سال آینده سه میلیون نهال در استان تولید و سالانه چهار میلیون اصله نهال کاشته شود توزیع و کاشت سه میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال توسط بخش دولتی و خصوصی از بهمن ماه در خراسان جنوبی آغاز شد که به ثمر نشستن آن گام مهمی برای سرسبزی این خطه کویری است. ادامه مطلب ...

دریافت شناسه محصول و گواهی بهداشت برای صادرات خرما

دریافت شناسه محصول و گواهی بهداشت برای صادرات خرما

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: باغداران باید برای تمام ارقام خرما در استان شناسه محصول و گواهی بهداشت داشته باشند تا برای صادرات با مشکلی مواجه نشوند احمد احمدپور بیان کرد: سطح زیر کشت خرما در جنوب کرمان بیش از 31 هزار هکتار است و پیش‌بینی می‌شود 200 تا 220 هزار تن محصول از این باغات تولید شود. ادامه مطلب ...

جنگل‌داری اجتماعی ضرورت امروز کشور است

جنگل‌داری اجتماعی ضرورت امروز کشور است

معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی گفت: عوامل مختلفی جنگل‌ها را تهدید می‌کند که عمده آن عامل انسانی است به ویژه ارتباط سنتی مردم حاشیه جنگل‌ها که ضرورت جنگل داری اجتماعی را پررنگ می کند تراکم درختان در یک محل جنگل‌ها را تشکیل می‌دهند. ادامه مطلب ...

افزایش ۴۵ هزار تومانی با واردات ۴۰۰ هزار راس دام زنده

افزایش ۴۵ هزار تومانی با واردات ۴۰۰ هزار راس دام زنده

به گزارش   به نقل از انتخاب ، افشین صدر دادرس، مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های کشاورزی دام سبک کشور درباره افزایش اخیر قیمت دام زنده گفت: حدود یک هفته پیش قیمت دام زنده بین ۲۰۰ هزار تا ۲۲۰ هزار تومان در هر کیلو بود، از حدود یک هفته پیش این قیمت به ۲۵۰ هزار تا ۲۶۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است این افزایش قیمت حدود ۴۰ تا ۴۵ هزار تومانی، در حالی به طور ناگهانی اتفاق افتاده که حدود ۱۰۰ هزار راس گوساله و ۳۰۰ هزار راس گوسفند در آینده نزدیک به کشور وارد می‌شوند. ادامه مطلب ...

برداشت رطب نوبرانه «آل مهتری» در هرمزگان آغاز شد

برداشت رطب نوبرانه «آل مهتری» در هرمزگان آغاز شد

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: برداشت رطب نوبرانه «آل مهتری» از نخلستان‌های این استان آغاز شده است به گزارش   به نقل از ایرنا ، محمد رضا شیخ‌زاده  در حاشیه بازدید از روند برداشت خرما در نخلستان‌های شرق هرمزگان با اشاره به اینکه میناب با ۱۲ هزار هکتار بیشترین سطح زیرکشت خرما در هرمزگان دارد، افزود: شهرستان میناب نخستین منطقه کشور است که برداشت رطب نوبرانه و پرطرفدار در آن آغاز شده است. ادامه مطلب ...

مقایسه نان بربری و سنگک: کدام نان برای رژیم شما مناسب‌تر است و کدام چاق‌کننده‌تر؟

مقایسه نان بربری و سنگک: کدام نان برای رژیم شما مناسب‌تر است و کدام چاق‌کننده‌تر؟

نان سنگک یا نان بربری؟ اگر طرفدار نان‌های سنتی باشید، انتخاب بین نان سنگک و نان بربری واقعاً کار سختی است گاهی اوقات مجبور می‌شویم پای مزایا و معایب را به میان بکشیم تا چالش انتخاب میان این دو نان را کمتر کنیم. ادامه مطلب ...

فواید و خواص درمانی گیاه اشک تمساح

فواید و خواص درمانی گیاه اشک تمساح

به گزارش   به نقل از فرطب ، گیاه اشک تمساح دارای خواص درمانی بسیاری است که شامل درمان زخم‌ها، مراقبت از سلامت پا و از بین بردن زگیل‌ها می‌شود این گیاه با فواید متعدد خود، به عنوان یک گزینه طبیعی و موثر در بهبود مشکلات پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ادامه مطلب ...

ویتامین‌ های A ، B۱ ، B۲ ، C و E همه در یک نوع آجیل

ویتامین‌ های A ، B۱ ، B۲ ، C و E همه در یک نوع آجیل

فندق یکی از منابع غنی ویتامین‌های A، B۱، B۲، C و E است که به‌همراه املاح معدنی نظیر کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم، فواید زیادی برای سلامتی دارد مصرف فندق به تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند. ادامه مطلب ...

8 خاصیت استثنایی عدس برای سلامتی

8 خاصیت استثنایی عدس برای سلامتی

عدس یکی از بهترین غلات است که به دلیل ویژگی‌های متعدد و مفید، به عنوان یکی از اصلی‌ترین گزینه‌های سبد غذایی سالم شناخته می‌شود به گزارش   به نقل از فرطب ، این گیاه حاوی فیبر و ویتامین‌های فراوانی است و به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی عالی، نقش مهمی در تغذیه دارد. ادامه مطلب ...

نمک آبی چیست؟ | خواص نمک آبی

نمک آبی چیست؟ | خواص نمک آبی

از نمک سفید معمولی خسته شده‌اید؟ نمک آبی ایرانی را امتحان کنید! این نمک منحصر به فرد با داشتن مواد معدنی خاص مانند سیلویت، آهن، کلسیم و پتاسیم، رنگ آبی طبیعی و جذابی دارد کریستال‌های آبی این نمک، نه تنها ظاهر زیبایی به غذاهایتان می‌بخشند، بلکه تجربه‌ای مانند سفر به آبگرم‌های مجلل را برای حس چشایی‌تان به ارمغان می‌آورند. ادامه مطلب ...