رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان را هماکنون ۷۰۰ تن در سال اعلام کرد و گفت: این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان برای تاسیس واحدهای جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است «شهریار قاسمی» با بیان اینکه ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه فعال است، افزود: از این تعداد ۱۴ واحد گوشتی با ظرفیت ۷۲ هزار و ۶۱۲ قطعه و ۲ واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت چهار هزار و ۵۰۰ قطعه در حال فعالیت است. ادامه مطلب ...
