آب و غذا

دعوت از صاحبان ایده و اختراع جهت شرکت در رویداد  تانا

دعوت از صاحبان ایده و اختراع جهت شرکت در رویداد تانا

  رئیس پارک علم و فناوری استان البرز از برگزاری رویداد تانا (توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری استان ها با موضوع صنایع غذایی، کشاورزی و فناوری زیستی) خبر داد  مهدی عباسی گفت: پارک علم و فناوری البرز با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مشارکت استانداری البرز در نظر دارد با هدف حمایت از دستاوردهای صاحبان ایده و اختراع و همچنین ایجاد بستری مناسب جهت رشد، توسعه و تامین مالی طرح های فناورانه، اولین رویداد از سلسله رویدادهای "تانا"؛ توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری استان‌ها را برگزار نماید. ادامه مطلب ...

تولید غلات ایران به مرز ۲۱ میلیون تن رسید

تولید غلات ایران به مرز ۲۱ میلیون تن رسید

سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) با اشاره به رشد ۲۵ درصدی تولید گندم و رشد ۲۰ درصدی تولید برنج ایران در سال زراعی ۱۴۰۱ کل تولید غلات ایران در این سال را ۲۰٫۸ میلیون تن اعلام کرد سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد در جدیدترین گزارش خود از سلسله گزارش‌های «دورنمای محصولات و وضعیت غذایی» از رشد ۱۷٫۳ درصدی تولید غلات ایران در سال زراعی ۱۴۰۱ خبر داد. ادامه مطلب ...

۱۸۱ میلیارد تومان درآمد بخش کشاورزی از محل دانش بنیان ها

۱۸۱ میلیارد تومان درآمد بخش کشاورزی از محل دانش بنیان ها

بخش کشاورزی در یک سال اخیر ۱۸۱ میلیارد تومان از محل فناورها و دانش بنیان ها درآمد داشته در حالی که سهم بخش مکانیزاسیون از این آمار صفر است امسال به نام «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» بود. ادامه مطلب ...

سرعت گسترش بیابان در کشور نسبت به احیا ۳ برابر است

سرعت گسترش بیابان در کشور نسبت به احیا ۳ برابر است

مدیرکل دفترامور بیابان سازمان منابع طبیعی با اشاره به سرعت گسترش بیابان در کشور گفت:بیابان زایی فرآیندی خزنده است و می‌تواند با عواملی مثل تغییرات کاربری زمین و سوءمدیریت منابع آب تشدید شود فرسایش خاک در کنار خشکسالی چالش بزرگ کشور است. ادامه مطلب ...

ارتقای کمی و کیفی تولید قارچ خوراکی با کاهش آسیب‌های باکتریایی

ارتقای کمی و کیفی تولید قارچ خوراکی با کاهش آسیب‌های باکتریایی

پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به شناسایی باکتری‌های مضر برای قارچ خوراکی شدند که کنترل آن موجب ارتقای کمی و کیفی صنعت تولید قارچ خوراکی خواهد شد به نقل از دانشگاه تهران، پژوهش‌های تازه محققان دانشگاه تهران در آزمایشگاه باکتری‌شناسی گروه گیاه‌پزشکی دانشکده کشاورزی این دانشگاه، بر شناخت و بررسی باکتری‌های مضر برای قارچ خوراکی متمرکز شده است. ادامه مطلب ...

پایداری در مقابل تحریم ها مدیون کشاورزی است

پایداری در مقابل تحریم ها مدیون کشاورزی است

یک کارشناس بخش کشاورزی گفت: اگر صنعت کشاورزی نبود در این ۴۴ سال با وجود تحمیل تحریم‌های سنگین قطعا دوام نمی‌آوردیم و پایداری ما به دلیل امنیت غذایی است که در کشور وجود دارد امنیت غذایی یکی از موضوع‌های مهم برای استقلال و خودکفایی هر کشور به شمار می‌رود. ادامه مطلب ...

کشور سالانه حدود ۱.۶میلیون تن روغن نیاز دارد

کشور سالانه حدود ۱.۶میلیون تن روغن نیاز دارد

نیاز کشور سالانه بین یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن تا یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن روغن است و در این راستا حدود ۳ میلیون دانه روغنی سالانه وارد کشور می شود روغن خوراکی از جمله کالاهای اساسی است که ایران برای تولید این محصول ۹۵ درصد وابستگی دارد. ادامه مطلب ...

نشست تغییر اقلیم، منابع آب و بهره‌برداری پایدار برگزار می شود

نشست تغییر اقلیم، منابع آب و بهره‌برداری پایدار برگزار می شود

نشست تغییر اقلیم، منابع آب و بهره‌برداری پایدار در ۲۲ شهریور امسال برگزار می شود فاطمه فلاحتی، دبیر دومین نشست تغییر اقلیم پژوهشکده سوانح طبیعی با موضوع منابع آب و بهره‌برداری پایدار گفت: نشست تغییر اقلیم، منابع آب و بهره‌برداری پایدار در ۲۲ شهریور امسال برگزار می‌شود که سه محور ظرفیت‌های آبی، چالش‌های قوانین و پیامدهای تغییر اقلیم مورد بررسی قرار می‌گیرد. ادامه مطلب ...