آب و غذا

ارزآوری 2.8 میلیارد دلاری زعفران

ارزآوری 2.8 میلیارد دلاری زعفران

صادرات طلای سرخ طی 10 سال اخیر فراز و فرودهای زیادی را با توجه به نوسانات تولید به دلیل خشکسالی گسترده در استانهای تولید کننده داشته، لکن طی این مدت 2 میلیارد و 800 میلیون دلار ارزآوری داشته است   زعفران یا همان طلای سرخ یکی از محصولات کشاورزی است که تناسب زیادی با اقلیم آب و هوایی ایران دارد به طوری که همواره آمارهای فائو نشان داده که طی 10 سال گذشته 90 تا 95 درصد زعفران تولید شده در جهان در کشورمان تولید و روانه بازارهای جهانی می شود. ادامه مطلب ...

پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شد

پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شد

با توجه به قدمت طلای سرخ در ایران و در راستای حمایت از این محصول ملی و استراتژیک و جلوگیری از به حیطه در آوردن این محصول ایرانی توسط سایر کشورها پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شد به گزارش  به نقل از مهر ، در مراسم آئین رونمایی از ابلاغیه ثبت ۷ روز محصول در تقویم رسمی کشور، در راستای گسترش نشاط اجتماعی و فرهنگی زیست بوم پایه و تعالی هویت ملی از مسیر بهسازی و به روز رسانی ابزارهای حافظه فرهنگی در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شد. ادامه مطلب ...

ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند

ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند

سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) در جمهوری اسلامی ایران و وزارت جهاد کشاورزی پروژه‌ای را با هدف اطمینان از اصالت غذا و مدیریت زنجیره تأمین مواد غذایی امضا کردند به گزارش   به نقل از مهر ، سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) در جمهوری اسلامی ایران و وزارت جهاد کشاورزی پروژه‌ای را با هدف اطمینان از اصالت غذا و مدیریت زنجیره تأمین مواد غذایی امضا کردند. ادامه مطلب ...

زنجیره صنعت زعفران ایران تقویت می‌شود

زنجیره صنعت زعفران ایران تقویت می‌شود

تفاهم‌نامه همکاری مشترک تقویت زنجیره تأمین شفاف و قابل اعتماد صنعت زعفران بین وزارت جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان خراسان رضوی منعقد شد به گزارش   به نقل از مهر ، تفاهم‌نامه همکاری مشترک تقویت زنجیره تأمین شفاف و قابل اعتماد صنعت زعفران بین وزارت جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان خراسان رضوی منعقد شد. ادامه مطلب ...

برگزاری کارگاه آموزشی سند «کنترل اصالت غذایی با محوریت زعفران»

برگزاری کارگاه آموزشی سند «کنترل اصالت غذایی با محوریت زعفران»

نخستین کارگاه آموزشی معرفی «سند پروژه کنترل اصالت غذایی با محوریت زعفران» با حضور وبیناری نمایندگان فائو در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد به گزارش   به نقل از مهر ، محمدمهدی برومندی، مدیر ملی پروژه کنترل اصالت غذایی در این کارگاه آموزشی که امروز هفتم آبان ماه در وزارت جهاد کشاورزی به صورت حضوری و وبیناری برگزار شد، از فائو برای اهمیت‌بخشی به صنعت زعفران از طریق پروژه کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تأمین غذا به منظور دستیابی موفقیت‌آمیز به اهداف توسعه پایدار قدردانی کرد. ادامه مطلب ...

فائو و ایران تکنولوژی را برای تقویت صنعت زعفران به کار می‌گیرند

فائو و ایران تکنولوژی را برای تقویت صنعت زعفران به کار می‌گیرند

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد با همکاری وزارت جهاد کشاورزی امروز پروژه‌ای را با هدف ارتقای شفافیت، اصالت و پایداری زنجیره تأمین مواد غذایی در ایران با تمرکز بر صنعت زعفران افتتاح کرد به گزارش   به نقل از مهر ، کارگاه آغازین پروژه «کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تأمین غذا برای دستیابی موفقیت‌آمیز به اهداف توسعه پایدار» با حضور معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی محمد مهدی برومندی، مدیرکل دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی هومن فتحی و لیائو چونگوآن، نماینده موقت فائو در جمهوری اسلامی ایران مورخ ۷ آبان ماه برگزار شد. ادامه مطلب ...