آب و غذا

۶ محصول فرآوری شده از زرشک به سرمایه‌گذار نیاز دارد

۶ محصول فرآوری شده از زرشک به سرمایه‌گذار نیاز دارد

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی خراسان جنوبی اعلام کرد: مرکز تحقیقات جهاد دانشگاهی، دانش فنی ۶ محصول فرآوری شده مانند قرص جوشان و آب نبات فراسودمند زرشک را تولید کرده که برای ورود به بازار و تولید نیازمند سرمایه‌گذاری است "محسن پویان" گفت: تا کارخانه‌ای احداث نشود، فرآوری و ارزش افزوده هم ایجاد نخواهد شد. ادامه مطلب ...

دانش‌بنیان‌ها بذر پادشاه گیاهان دارویی را بومی‌سازی کردند

دانش‌بنیان‌ها بذر پادشاه گیاهان دارویی را بومی‌سازی کردند

یک شرکت دانش بنیان کشورمان موفق به بومی‌سازی بذر گیاه کاربردی «آشواگاندا» یا «جینسینگ هندی» ملقب به پادشاه گیاهان دارویی شد این گیاه اکنون برای صادرات به کشورهای روسیه و عراق هدف‌گذاری شده است. ادامه مطلب ...

تولید سالانه 97 هزار و 600 تن زرشک در خراسان جنوبی

تولید سالانه 97 هزار و 600 تن زرشک در خراسان جنوبی

  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی از تولید سالانه 97 هزار و 600 تن زرشک در این استان خبر داد مهدی جعفری بیان کرد: سطح زیر کشت زرشک در استان خراسان جنوبی 24 هزار و 10 هکتار است و سالانه 97 هزار و 600 تن زرشک تر در استان تولید می‌شود. ادامه مطلب ...

کاهش تولید چای ترش ایرانی به‌دلیل عدم ورود حقابه هیرمند

کاهش تولید چای ترش ایرانی به‌دلیل عدم ورود حقابه هیرمند

مدیر عامل انجمن چای، دمنوش و فراورده‌های گیاهی ایران اعلام کرد: بیش از 70 درصد چای ترش ایرانی در استان سیستان و بلوچستان تولید می‌شد که متاسفانه به‌دلیل عدم تخصیص حقابه رود هیرمند به ایران، تولید این محصول مشکل مواجه شد طبق آمار گمرک ایران، از سال 1399 تا سه ماهه نخست سال 1402، در مجموع صادرات چای ترش از کشور، پنج تن به ارزش 10 هزار و 516 دلار بوده است. ادامه مطلب ...

غذا به جای دارو، روش جدید مبارزه با بیماری‌های مزمن

غذا به جای دارو، روش جدید مبارزه با بیماری‌های مزمن

طی ماه‌های اخیر شاهد اجرایی شدن دستوری خاص و منصر به فرد در ایالت کالیفرنیای آمریکا بوده‌ایم کالیفرنیا با براندازی مفهوم "نسخه دارویی " رویکرد جدیدی را برای مبارزه با شرایط مزمن آزمایش کرده است. ادامه مطلب ...

مصرف چه میزان شکلات موجب پیشگیری از ابتلا به بیماری قلبی می‌شود؟

مصرف چه میزان شکلات موجب پیشگیری از ابتلا به بیماری قلبی می‌شود؟

  نتایج تحقیقات کنونی نشان داد که مصرف هفته‌ای یک بار شکلات خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد بررسی ۵۰ سال تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف شکلات بیش از یک بار در هفته احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد. ادامه مطلب ...

زیاده روی در مصرف نمک احتمال دیابت را افزایش می دهد

زیاده روی در مصرف نمک احتمال دیابت را افزایش می دهد

محققان تاکید می کنند اگر در معرض خطر دیابت نوع ۲ هستید مصرف نمک را محدود کنید در حالی که دیابت، نیاز به اجتناب از مصرف قند را به ذهن متبادر می‌کند، یک مطالعه جدید آن را با مصرف مکرر نمک مرتبط می‌کند. ادامه مطلب ...

فایده مصرف ماهی برای افراد در معرض خطر بالای بیماری قلبی

فایده مصرف ماهی برای افراد در معرض خطر بالای بیماری قلبی

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که سابقه خانوادگی بیماری قلبی دارند، ممکن است از خوردن ماهی‌های چرب مانند سالمون، ماهی خال مخالی، شاه ماهی و ساردین سود ببرند ماهی‌های روغنی حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که بدن نمی‌تواند آن را تولید کند و باید از طریق رژیم غذایی تأمین شود. ادامه مطلب ...

رژیم غذایی بدون گوشت احتمال ابتلا به کووید را کاهش می دهد

رژیم غذایی بدون گوشت احتمال ابتلا به کووید را کاهش می دهد

رژیم‌های گیاه‌خواری با فواید سلامتی مختلفی مرتبط هستند؛ کاهش فشار خون، کنترل بهتر قند خون و کاهش وزن به گزارش   به نقل از اگروفود اکنون یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که این مزایا حتی ممکن است به توانایی فرد در دفع کووید ۱۹ هم گسترش یابد. ادامه مطلب ...

مصرف نمک رنگی سلامت مردم را تهدید می کند

مصرف نمک رنگی سلامت مردم را تهدید می کند

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن هشدار در خصوص مصرف نمک‌ های رنگی و سنگ نمک، گفت: در مورد مصرف نمک رنگی یا سنگ نمک، فریب تبلیغات سودجویانه را نخورید به گزارش   به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده، با بیان اینکه نمک‌های رنگی (صورتی، آبی، بنفش و سنگ نمک) سلامتی شما را به خطر می‌اندازند، افزود: نمک از معدن‌های سنگ نمک با حفر زمین توسط ماشین‌ها و سپس انفجار و خرد کردن سنگ‌های نمک به دست می‌آید. ادامه مطلب ...

تنقلات شور مانع جذب کلسیم می‌شود

تنقلات شور مانع جذب کلسیم می‌شود

یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف زیاد نمک از مهمترین عوامل افزایش فشارخون و احتباس مایعات در بدن است بسیاری از زنان که دچار ورم قوزک پا و تنگ شدن انگشتر در انگشتان هستند با کاهش مصرف نمک، این ورم در بدنشان بسیار کاهش می یابد. ادامه مطلب ...