آب و غذا

رژیم غذایی بدون گوشت احتمال ابتلا به کووید را کاهش می دهد

رژیم غذایی بدون گوشت احتمال ابتلا به کووید را کاهش می دهد

رژیم‌های گیاه‌خواری با فواید سلامتی مختلفی مرتبط هستند؛ کاهش فشار خون، کنترل بهتر قند خون و کاهش وزن.

به گزارش آب و غذا به نقل از اگروفود اکنون یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که این مزایا حتی ممکن است به توانایی فرد در دفع کووید ۱۹ هم گسترش یابد.

بر اساس گزارش محققان، رژیم غذایی عمدتاً گیاهی با ۳۹ درصد کمتر احتمال ابتلاء به کووید مرتبط است.

دکتر «ژولیو سزار آکوستا-ناوارو»، محقق ارشد از بیمارستان داس کلینیک در سائوپائولو برزیل، می‌گوید: «با توجه به این یافته‌ها و یافته‌های سایر مطالعات و به دلیل اهمیت شناسایی عواملی که می‌توانند بر بروز کووید ۱۹ تأثیر بگذارند، توصیه می‌کنیم از رژیم‌های غذایی گیاهی یا الگوهای غذایی گیاه‌خواری پیروی کنید».

محققان این مطالعه، بیش از ۷۰۰ داوطلب بزرگسال را بین مارس تا ژوئیه ۲۰۲۲ ردیابی کردند.

شرکت کنندگان در مورد رژیم غذایی خود مورد بررسی قرار گرفتند و به گروه‌های غذایی همه چیزخوار (هم محصولات گیاهی و هم حیوانی) و یا عمدتاً مبتنی بر گیاه تقسیم شدند.

گروه رژیم غذایی مبتنی بر گیاه نیز به دو دسته افراد انعطاف پذیر که سه بار یا کمتر در هفته گوشت می‌خوردند و گیاهخوارانی که اصلاً گوشت نمی‌خورند تقسیم شدند.

از کل گروه، حدود ۴۷ درصد گفتند که عفونت کووید دارند، از جمله ۳۲ درصد با علائم خفیف و ۱۵ درصد با علائم متوسط تا شدید.

حدود ۵۲ درصد از گوشت خواران در مقایسه با ۴۰ درصد از گیاهخواران به کووید آلوده شدند.

به طور کلی، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کردند، ۳۹ درصد کمتر در معرض ابتلاء به کووید بودند.

با این حال، پس از در نظر گرفتن سایر عوامل بالقوه تأثیرگذار مانند وزن، مشکلات مزمن سلامت و سطح فعالیت بدنی، تفاوتی در شدت علائم بین همه چیزخواران و گیاهخواران وجود نداشت.

به گفته محققان، رژیم‌های غذایی گیاهی ممکن است مواد مغذی بیشتری برای تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت در برابر عفونت‌های ویروسی فراهم کنند.

نظرات