آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

مردم تخلفات را گزارش کنند

مردم تخلفات را گزارش کنند

رییس اتحادیه قنادان تهران گفت: با توجه به اینکه امسال به دلیل آزادسازی نرخ کالاهای اساسی، قیمتگذاری دستوری برای شیرینی نداریم، اما مردم می توانند هرگونه گران فروشی شب یلدا را گزارش کنند علی بهره‌مند درباره وضعیت قیمت شیرینی در آیین شب یلدا، افزود: قیمت شیرینی بر اساس کیفیت و رتبه بندی توسط قنادی ها تعیین می شود، انتظار می رود قنادان محصول باکیفیت را با قیمت های مناسب به دست مردم برسانند. ادامه مطلب ...

قیمت انواع شیرینی شب عید و ایام نوروز

قیمت انواع شیرینی شب عید و ایام نوروز

بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که به دلیل آزادسازی کالاهای اساسی قیمت‌گذاری برای شیرینی نداریم، بنابراین انواع شیرینی نسبت به سال‌های گذشته با توجه به کیفیت و درجه‌بندی با نرخ‌های بالاتری عرضه می‌شود بررسی‌های میدانی از شیرینی فروشی‌های سطح شهر نشان می‌دهد برحسب کیفیت و درجه‌بندی قیمت هر کیلوگرم شیرینی دانمارکی بین ۹۰ تا ۱۱۰ هزار تومان، پای سیب بین ۱۰۰ تا ۱۲۵ هزار تومان، کیک یزدی بین ۷۰ تا ۸۵ هزار تومان، نارگیلی و گردویی بین از ۱۴۰ تا ۱۶۰ هزار تومان، کشمشی و زبان بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، قرابیه تبریز بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان، کراکر گردویی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، کیک نوتلا بین ۱۵۰ تا ۱۶۸ هزار تومان، دونات بین ۹۰ تا ۱۱۰ هزار تومان، فرنتینا بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ هزار تومان، مافین بین ۱۳۰ تا ۱۴۵ هزار تومان، تارت میوه بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، تارت آجیلی بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان، شیرینی آلمانی - سوئیسی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، قطاب برشی بین ۹۰ تا ۱۱۰ هزار تومان، دانمارکی نوتلا بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، میکادو بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، زولبیا و بامیه بین ۹۰ تا ۱۱۰ هزار تومان، شیرینی تر بین ۱۲۰ تا ۱۳۵ هزار تومان، کیک تلخ بین ۱۴۰ تا ۱۵۵ هزار تومان، چیزکیک بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، ترامیسو بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، ناپلئونی قیفی بین ۱۲۰ تا ۱۳۵ هزار تومان، خامه‌ای درشت بین ۱۲۵ تا ۱۳۵ هزار تومان، باقلوا استانبولی بین ۲۰۰ تا ۲۳۰ هزار تومان، ترایفل بین ۱۲۰ تا ۱۳۵ هزار تومان و لطیفه بین ۱۳۰ تا ۱۴۵ هزار تومان است. ادامه مطلب ...

قیمت مصوب زولبیا و بامیه ماه رمضان ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزارتومان تعیین شد

قیمت مصوب زولبیا و بامیه ماه رمضان ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزارتومان تعیین شد

  رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: در آستانه شروع ماه مبارک رمضان، قیمت مصوب هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک ۱۲۰ هزار تومان و برای واحدهای درجه دو، ۱۰۰ هزار تومان تعیین شده است «علی بهره‌مند» افزود: قنادان طی ماه‌های گذشته با اجرای طرح مردمی یارانه‌ها، با افزایش قیمت مواد اولیه همچون آرد، روغن، شکر و تخم مرغ روبه‌رو شدند، اما به دلیل ماه مبارک رمضان و رعایت حقوق شهروندان باید این محصولات با نرخ‌های مصوب عرضه شود. ادامه مطلب ...

زلوبیا و بامیه ماه رمضان را از قنادی های معتبر تهیه کنید

زلوبیا و بامیه ماه رمضان را از قنادی های معتبر تهیه کنید

رییس اتحادیه قنادان تهران با بیان اینکه قیمت مصوب هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان برای واحدهای درجه یک ۱۲۰ هزار تومان و برای واحدهای درجه دو، ۱۰۰ هزار تومان تعیین شده است توصیه کرد: مردم این محصولات را از قنادی های معتبر خریدرای کنند «علی بهره‌مند» با بیان اینکه اکنون در مجموع ۳۵ هزار واحد قنادی و شیرینی‌فروشی دارای پروانه در سراسر کشور داریم که حدود دو هزار واحد پروانه‌دار در تهران فعالیت دارند. ادامه مطلب ...

موج مهاجرت قنادان / این کشورها پذیرای قنادان ایرانی شدند

موج مهاجرت قنادان / این کشورها پذیرای قنادان ایرانی شدند

  رییس اتحادیه صنف قنادان تهران گفت: حجم فروش شیرینی کاهش داشته و بررسی‌ها نشان می‌دهد میزان تولید و فروش شیرینی بین سی تا چهل درصد کم شده است به گزارش به نقل از خبرآنلاین ، علی بهره‌مند، رییس اتحادیه صنف قنادان تهران گفت:همکاران ما در بحث تامین مواد اولیه مرغوب دغدغه دارند؛ ضمن اینکه به دلیل سختی کار و دستمزد پایین، مشکلاتی درخصوص جذب نیرو وجود دارد و با کمبود در این حوزه مواجه بوده و در عین حال، شاهد مهاجرت نیروهای ماهر به کشورهای اروپایی و عمان هستیم. ادامه مطلب ...

واحدهای قنادی و خشکبار ملزم به نصب برچسب قیمت هستند

واحدهای قنادی و خشکبار ملزم به نصب برچسب قیمت هستند

مدیرکل بازرسی خدمات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد که قنادی‌ها موظف به رعایت قیمت ابلاغی اتحادیه‌ها هستند به گزارش   به نقل از مهر ، رضا زرین‌گل از ارسال نامه‌ای برای نظارت اتاق اصناف بر واحدهای صنفی قنادی و خشکبار خبر داد و گفت: قنادی‌ها موظف به رعایت قیمت ابلاغی اتحادیه‌ها هستند و شهروندان نیز می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از گران‌فروشی مراتب را به اتحادیه صنف قنادان و یا سامانه ۱۲۴ گزارش دهند. ادامه مطلب ...