آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

بازگشت ۲۴ میلیون تن پسماند کشاورزی به چرخه خوراک دام

بازگشت ۲۴ میلیون تن پسماند کشاورزی به چرخه خوراک دام

امکان فرآوری و بازگشت سالانه حدود ۲۴ میلیون تن بقایا و پسماندهای بخش کشاورزی و میادین میوه و تره‌بار به جیره غذایی دام و طیور فراهم شد سید احمدرضا سید علیان، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام و معاونت امور تولیدات دامی، ارزش اقتصادی ۲۴ میلیون تن بقایای و پسماندهای کشاورزی را سالانه ۵۳۶ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: بر اساس برآوردها، برای تولید این مقدار بقایا و پسماندهای کشاورزی، سالانه حدود ۱۳ هزار میلیارد متر مکعب آب در کشور مصرف می‌شود که با فرآوری و بازگشت آن به جیره خوراک دام و طیور می‌توان از این مواد به نوعی بهره‌گیری کرد و هزینه تولید را تا حدی کاهش داد. ادامه مطلب ...

خوراک کامل دام توسط دانش‌بنیان ها تولید شد

خوراک کامل دام توسط دانش‌بنیان ها تولید شد

یک کارخانه نوآوری با تولید خوراک کامل دام به حوزه افزایش امنیت و ایمنی غذایی ورود کرد؛ تولید این محصول می‌تواند منجر به عدم وابستگی کشور به واردات نهاده‌های دامی شود به گزارش   به نقل از مهر ، علیرضا آقا شاهی رئیس بخش تغذیه دام مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور با حضور در کارخانه آمپر ضمن بازدید از اقدامات انجام‌شده در کارخانه نوآوری آمپر با استارت‌آپ‌های حاضر و مجموعه اقدامات انجام‌شده در شتاب‌دهنده آمپر لایف فعال در حوزه سلامت آشنا شد. ادامه مطلب ...

حفظ ذخایر ژنتیکی دام با نژادهای بومی

حفظ ذخایر ژنتیکی دام با نژادهای بومی

رییس موسسه تحقیقات علوم دامی گفت: در کنار توسعه کمی و کیفی دام‌های کشور، نژادهای بومی به عنوان ذخایر ژنتیکی حفاظت خواهند شد به گزارش   به نقل از مهر ، حسن خمیس آبادی با اشاره به نقش اساسی گوشت قرمز در تأمین نیازهای پروتئینی جامعه، گفت: در حال حاضر سالانه ۹۲۰ هزار تن گوشت قرمز در ایران تولید می‌شود که بیش از ۶۰ درصد آن از دام‌های سنگین و کمتر از ۴۰ درصد نیز توسط دام‌های سبک تأمین می‌شود. ادامه مطلب ...

«نژاد افشاری» اصلاح شد

«نژاد افشاری» اصلاح شد

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، از اجرای طرح اصلاح نژاد گروهی گوسفند افشاری در منطقه ماهنشان زنجان با مشارکت بهره برداران محلی خبر داد به گزارش   به نقل از مهر ، سونیا زکی‌زاده، عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور با اشاره به اجرای طرح اصلاح نژاد گروهی گوسفند افشاری از سال ۱۳۹۶ توسط محققان علوم دامی، گفت: نتایج به دست آمده پس از ۴ نسل، نشان داد که مجموع وزن بره‌های از شیرگیری شده به ازای هر میش به طور میانگین ۲. ادامه مطلب ...

اجرای طرح تحقیقاتی برای بی‌نیازی از واردات ۱۵۰ هزار تن گوشت قرمز

اجرای طرح تحقیقاتی برای بی‌نیازی از واردات ۱۵۰ هزار تن گوشت قرمز

رییس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: با اجرای کامل طرح ۵ ساله ارتقای کمی و کیفی تولید گوشت قرمز، نیاز کشور به واردات سالانه ۱۵۰ هزار تنی این محصول برطرف می‌شود به گزارش   به نقل از مهر ، حسن خمیس‌آبادی، رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور با بیان اینکه با اجرای کامل طرح ۵ ساله ارتقای کمی و کیفی تولید گوشت قرمز، نیاز کشور به واردات سالانه ۱۵۰ هزار تنی این محصول برطرف می‌شود، گفت: طرح ارتقای کمی و کیفی تولید گوشت قرمز از اواخر سال گذشته در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور با هدف تأمین و ثبات نسبی تولید گوشت قرمز در داخل کلید خورده است. ادامه مطلب ...

محصول کندوها فقط به عسل خلاصه نمی‌شود

محصول کندوها فقط به عسل خلاصه نمی‌شود

رئیس مرکز رشد موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، از فناوری هایی خبر داد که محصولاتی فراتر از عسل به بازار عرضه می کنند به گزارش   به نقل از مهر ، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور با اشاره به اینکه محصولات زنبور عسل فقط به عسل خلاصه نمی‌شود، گفت: پیشرفت در فناوری‌های پردازش و برنامه‌های کاربردی نوآورانه، فرصت‌های جدیدی را در این بخش باز کرده است. ادامه مطلب ...