آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

آغاز صید ۳۲۰۰ تن انواع ماهی از منابع آبی آذربایجان شرقی

آغاز صید ۳۲۰۰ تن انواع ماهی از منابع آبی آذربایجان شرقی

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از آغاز صید ۳۲۰۰ تن انواع ماهی در این استان خبر داد جواد گوزلی صبح چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی از منابع آبی بسیار خوبی برخوردار است، اظهار کرد: به طور کلی ۳۸ بهره بردار منابع آبی با تعداد ۳۰۰ نفر اشتغال زایی بصورت مستقیم در استان فعالیت دارند. ادامه مطلب ...

نیازی به واردات محصولات آبزی نداریم

نیازی به واردات محصولات آبزی نداریم

به گفته مسئولان، با توجه به سواحل شمال و جنوب کشور و پتانسیل بالای تولید محصولات شیلاتی، نیازی به واردات تیلاپیا در راستای تنظیم بازار نداریم با توجه به ۳ هزار و ۳۰۰ کیلومتر سواحل شمال و جنوب کشور، پتانسیل بالایی در تولید محصولات شیلاتی کشور وجود دارد که در صورت استفاده حداکثری از ظرفیت ها، ارزآوری قابل توجهی از صادرات خواهیم داشت. ادامه مطلب ...

تولید تیلاپیا به ۲ هزار تن می‌رسد

تولید تیلاپیا به ۲ هزار تن می‌رسد

علی الویری گفت: بنابر برنامه سازمان شیلات قرار است که تولید تیلاپیا در سال آینده به ۲ هزار تن برسد به گزارش   به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی گفت: بنابر برنامه سازمان شیلات قرار است که تولید تیلاپیا در سال آینده به ۲ هزار تن برسد و این میزان بتدریج در حال افزایش است. ادامه مطلب ...

برنامه‌ریزی برای تولید ۲۰۰هزار تن ماهی گرم‌آبی

برنامه‌ریزی برای تولید ۲۰۰هزار تن ماهی گرم‌آبی

مدیرعامل اتحادیه شرکت های تعاونی تکثیر و پرورش ماهیان گرم آبی کشور با اشاره به برنامه‌ریزی برای تولید ۲۰۰هزار تن ماهی گرم‌آبی، گفت: گرمای تابستانی وضعیت ماهیان گرم آبی را از ۱۵ تیر تا ۱۵ شهریور متاثر کرده است و روند تولید این ماهیان را کاهش می‌دهد به گزارش   به نقل از ایرنا ، «علی الویری» افزود: به‌دلیل دمای بالای آب در ماه های گرم سال، شاهد تجمیع گاز آمونیاک در کف استخرهای مزارع پرورش ماهیان گرم آبی هستیم و مشکلاتی را برای تولیدکنندگان به همراه دارد. ادامه مطلب ...