آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

۸۴۰ هزار قطعه ماهی زینتی در کردستان تولید شد

۸۴۰ هزار قطعه ماهی زینتی در کردستان تولید شد

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: ۸۴۰ هزار قطعه ماهی زینتی توسط یک واحد تولیدی در استان تولید و روانه بازار شد حمید حسین‌پور بر حمایت از سرمایه گذاران در زمینه تولید ماهی زینتی تاکید کرد و اظهار داشت: یک واحد تولید ماهی زینتی به ظرفیت اسمی ۳۷۵ هزار قطعه در استان فعال است. ادامه مطلب ...

سفره هفت سین، بدون ماهی قرمز رنگی ندارد

سفره هفت سین، بدون ماهی قرمز رنگی ندارد

عید نوروز نزدیک است و مگر می شود سفره هفت سین ایرانیان را بدون ماهی قرمز با تُنگ بلور تصور کرد؛ اما خرید و نگهداری این ماهی الزاماتی بهداشتی دارد که باید رعایت کرد ماهی قرمز با تنگ بلوری جز لاینفک سفره های هفت سین عید نوروز در هر خانه ای است؛ با اینکه ماهی قرمز از هفت سین سفره های عید نوروز نیست اما جایگاهش در این رسم قدیمی اگر بیشتر از هفت سین مانای ایرانی نباشد، قطعا کمتر نیست. ادامه مطلب ...

صادرات اولین محموله ماهیان زینتی تولیدی آذربایجان شرقی

صادرات اولین محموله ماهیان زینتی تولیدی آذربایجان شرقی

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از صادرات اولین محموله ماهیان زینتی تولیدی آذربایجان شرقی خبر داد جواد گوزلی بیان کرد: این محموله صادراتی به‌صورت رسمی پس از اخذ مجوزهای لازم  برای اولین بار از استان به مقصد کشور عراق ارسال شد. ادامه مطلب ...

امکان تولید و صادرات خاویار پرورشی در دل کویر

امکان تولید و صادرات خاویار پرورشی در دل کویر

رییس سازمان شیلات ایران گفت: ظرفیت تولید آبزیان پرورشی همچون خاویار درمناطق کویری فراهم است سید حسین حسینی در همایش برنامه‌ریزی توسعه ماهیان خاویاری کشور که روز سوم آبان ماه در شهرستان سبزوار استان خراسان رضوی برگزار شد به قدرت مانور بالای شیلات اشاره کرد و گفت: در شهرستان کویری چون سبزوار امکان تولید و صادرات ماهیان خاویاری فراهم شده است، که این امر نشان دهنده ظرفیت بالای شیلات است. ادامه مطلب ...

قم پس از انقلاب به قطب دامداری تبدیل شد

قم پس از انقلاب به قطب دامداری تبدیل شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ظرفیت‌های این استان در حوزه دامداری پس از پیروزی انقلاب اسلامی آنچنان رشد کرد که اکنون به عنوان یکی از قطب‌های دامداری کشور مطرح است به گزارش   به نقل از ایرنا ، محمد رضا حاجی رضا در آیین افتتاح طرح‌های کشاورزی قم و سی‌وهفتمین دوره انتخاب و معرفی نمونه‌های بخش کشاورزی استان، بیان داشت: امروز کشاورزی قم علاوه بر ظرفیت‌های خوبی که در بخش زراعت و باغبانی دارد،‌ در حوزه دامداری به یک قطب تبدیل شده‌است، ظرفیت تولید سالانه تخم‌مرغ در قم از ۲ هزار و ۷۰۰ تُن به ۱۲۰ هزار تُن رسیده‌است، توان تولید سالانه گوشت قرمز استان از هفت هزار تُن به بیش‌از ۲۹ هزار تُن افزایش یافته‌ به همین ترتیب ظرفیت تولید سالانه شیر در این استان از ۳۰ هزار تُن به بیش‌از ۱۴۰ هزار تُن رسیده‌است. ادامه مطلب ...

تولید ۱۱ هزار تن ماهی خوارکی در کردستان

تولید ۱۱ هزار تن ماهی خوارکی در کردستان

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: تولید ماهی خوراکی در سال جاری در کردستان به ۱۱ هزار تن رسیده است به گزارش   به نقل از مهر ، مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی گفت: در استان کردستان ۲۶۰ واحد پرورش ماهی سردابی، مزارع منفرد، پرورش ماهی قفس، مزارع خرد، استخر‌های سرپوشیده کشاورزی وجود دارد. ادامه مطلب ...