آب و غذا

ارزآوری 47 میلیون دلاری صادرات کشمش برای کشور در 5 ماهه نخست سال

ارزآوری 47 میلیون دلاری صادرات کشمش برای کشور در 5 ماهه نخست سال

طبق آمار گمرک، در پنج ماهه نخست امسال (1402 ) صادرات کشمش برای ایران حدود 47 میلیون دلار ارز آوری داشته است در پنج ماهه نخست امسال صادرات کشمش 26 هزار تن به ارزش 47 میلیون دلار بوده است و در طی 10 سال اخیر  بیش از دو میلیار دلار برای کشور ازر آوری داشته است. ادامه مطلب ...

تنقلات شور مانع جذب کلسیم می‌شود

تنقلات شور مانع جذب کلسیم می‌شود

یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف زیاد نمک از مهمترین عوامل افزایش فشارخون و احتباس مایعات در بدن است بسیاری از زنان که دچار ورم قوزک پا و تنگ شدن انگشتر در انگشتان هستند با کاهش مصرف نمک، این ورم در بدنشان بسیار کاهش می یابد. ادامه مطلب ...

فرق جو پرک با جو دوسر پرک / از جو دوسر پرک کجا استفاده می شود ؟ / خواص جو دوسر پرک را بشناسید

فرق جو پرک با جو دوسر پرک / از جو دوسر پرک کجا استفاده می شود ؟ / خواص جو دوسر پرک را بشناسید

اگر هنوز نمی توانید جو پرک را از جو دوسر پرک تشخیص دهید این مقاله به شما کمک می کند تا با این دو غله مفید و مغذی کاملا آشنا شوید به گزارش   به نقل از همشهری آنلاین ، اگر هنوز نمی توانید جو پرک را از جو دوسر پرک تشخیص دهید این مقاله به شما کمک می کند تا با این دو غله مفید و مغذی کاملا آشنا شوید چراکه بعضا تشخیص فرق جو پرک با جو دوسر پرک می تواند دشوار و سخت باشد. ادامه مطلب ...

چه غذاهایی باعث تشدید میگرن می شوند؟ | راهکار چیست ؟

چه غذاهایی باعث تشدید میگرن می شوند؟ | راهکار چیست ؟

تحقیقات نشان داده‌اند، بعضی موادغذایی می‌توانند باعث تشدید میگرن و برخی دیگر دردهای میگرنی را کاهش می‌دهند  به گزارش   به نقل از ایسنا ، عوامل مختلفی مانند برخی مواد غذایی، داروها، نوسانات قندخون، تغییر در عادات خواب، عوامل روانی و استرس می‌تواند سردردهای میگرنی را تحریک کند. ادامه مطلب ...

بررسی 15 خاصیت شگفت‌انگیز تخم گشنیز | مضرات این ادویه چیست ؟

بررسی 15 خاصیت شگفت‌انگیز تخم گشنیز | مضرات این ادویه چیست ؟

تخم گشنیز یکی از ادویه‌های پرکاربرد و ارزشمند است که از دوران باستان تاکنون در طب سنتی و آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد این دانه‌های کوچک و معطر که از گیاه گشنیز به دست می‌آیند، دارای خواص درمانی و تغذیه‌ای فراوانی هستند. ادامه مطلب ...

نمک آبی چیست؟ | خواص نمک آبی

نمک آبی چیست؟ | خواص نمک آبی

از نمک سفید معمولی خسته شده‌اید؟ نمک آبی ایرانی را امتحان کنید! این نمک منحصر به فرد با داشتن مواد معدنی خاص مانند سیلویت، آهن، کلسیم و پتاسیم، رنگ آبی طبیعی و جذابی دارد کریستال‌های آبی این نمک، نه تنها ظاهر زیبایی به غذاهایتان می‌بخشند، بلکه تجربه‌ای مانند سفر به آبگرم‌های مجلل را برای حس چشایی‌تان به ارمغان می‌آورند. ادامه مطلب ...

بنشینید و آب بخورید | ۶ عارضه جانبی سرپا آب خوردن

بنشینید و آب بخورید | ۶ عارضه جانبی سرپا آب خوردن

نوشیدن آب و دیگر مایعات به صورت ایستاده می‌تواند تاثیرات منفی و آسیب‌های متعددی بر بدن و عملکرد آن داشته باشد تحقیقات نشان داده‌اند که این عادت می‌تواند مشکلات گوارشی، اختلالات کلیوی و حتی استرس بدن را افزایش دهد. ادامه مطلب ...