آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

کمبود علوفه کشور با کشت جو «قصیل» قابل جبران است

کمبود علوفه کشور با کشت جو «قصیل» قابل جبران است

یک محقق مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی اصفهان اعلام کرد: برای مقابله با بحران منابع آب و نیاز شدید به علوفه، کشت جو «قصیل» راهکاری مؤثری برای مدیریت بهینه آب در زراعت و تامین کمبود علوفه سیلویی کشور است به گزارش   به نقل از ایرنا ، مهرداد محلوجی گفت: با کشت جوی قصیل(علوفه سبز جو) می‌توان کمبود علوفه سیلویی کشور را تا میزان هشت میلیون تن در سال تامین کرد. ادامه مطلب ...