آب و غذا

زیاده روی در مصرف نمک احتمال دیابت را افزایش می دهد

زیاده روی در مصرف نمک احتمال دیابت را افزایش می دهد

محققان تاکید می کنند اگر در معرض خطر دیابت نوع ۲ هستید مصرف نمک را محدود کنید در حالی که دیابت، نیاز به اجتناب از مصرف قند را به ذهن متبادر می‌کند، یک مطالعه جدید آن را با مصرف مکرر نمک مرتبط می‌کند. ادامه مطلب ...

یک حبه قند یا یک عدد پولکی؟ | ضرر کدام یک بیشتر است؟

یک حبه قند یا یک عدد پولکی؟ | ضرر کدام یک بیشتر است؟

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که ترجیح می‌دهید چای خود را با چیزی غیر از قند بنوشید، باید بدانید که تنها نیستید برخی افراد کشمش یا توت خشک را به جای قند استفاده می‌کنند که اگر به صورت متعادل مصرف شود، یکی از بهترین جایگزین‌ها محسوب می‌شود. ادامه مطلب ...

کاری که قند و شکر با سلامتی می‌کند

کاری که قند و شکر با سلامتی می‌کند

قندهای مصنوعی باعث کاهش باکتری‌های مفید دستگاه گوارش و در نتیجه اثرات منفی بر سلامت افراد می‌شوند به گزارش   به نقل از مهر ، عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: قندهای مصنوعی باعث کاهش باکتری‌های مفید دستگاه گوارش و در نتیجه اثرات منفی بر سلامت افراد می‌شوند. ادامه مطلب ...

غذاهای ممنوع برای بی اعصاب ها

غذاهای ممنوع برای بی اعصاب ها

برخی از غذاها می‌توانند منجر به افزایش افسردگی و اضطراب شوند، بنابراین بهتر است از مصرف آنها خودداری کنیم به گزارش   به نقل از فرطب ، در این مقاله به بررسی غذاهایی که تأثیر منفی بر سلامت روان دارند و توصیه می‌شود از آنها دوری کنید، خواهیم پرداخت. ادامه مطلب ...

دیابتی‌ها با خیال راحت این قند را مصرف کنند

دیابتی‌ها با خیال راحت این قند را مصرف کنند

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: استویا نوعی شیرین‌کننده طبیعی است و برخلاف قند معمولی، تأثیر چندانی بر قند خون ندارد و برای افراد دیابتی گزینه‌ای ایمن‌تر به شمار می‌آید به گزارش   به نقل از مهر ، آزاده متقی متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد تفاوت قندهای گیاهی با قندهای معمولی توضیح داد: قندهای گیاهی مستقیماً از منابع طبیعی به دست می‌آیند و علاوه بر شیرینی، دارای مواد مغذی مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. ادامه مطلب ...

پژوهش بزرگ محققان سوئدی نشان داد: مصرف کمتر قند لزوماً بهتر نیست

پژوهش بزرگ محققان سوئدی نشان داد: مصرف کمتر قند لزوماً بهتر نیست

محققان سوئدی در پژوهشی حدود 70 هزار نفر را 20 سال ارزیابی کردند و نتایج غیرمنتظره‌ای درباره مصرف قند و سلامت قلب به دست آوردند؛ در واقع پژوهش حاضر می‌تواند این جمله مشهور «قند همیشه مضر است» را زیر سؤال ببرد به گزارش   به نقل از دیجیتو ، درحالی‌که دستورالعمل‌ سازمان‌های بهداشت عمومی معمولاً توصیه می‌کنند کالری مصرف شکر باید به کمتر از 10 درصد در روز محدود شود، پژوهش محققان دانشگاه لوند سوئد نشان می‌دهد رابطه قند و سلامت قلب آنقدرها ساده نیست و لزوماً همیشه «قند کمتر بهتر نیست». ادامه مطلب ...